reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
A ja Dziewczyny dzisjs się martwie bo mnie strasznie brzuch bili jak na @ i kłuje, boli w środku , a bardzo się dziś zdenerwowałam.
Moja malutka na adaptacje w żłobku drugi dzień i została sama Dzisj na 15 minut i to było straszne. Myslalam, ze mi serce pęknie. Potem sie ode mnie nie chciała oderwać a trwa tak mnie boli wszytsko tak w środku i się boje, ze stracę Kropka [emoji25] tak mi zle
Musisz być dzielna, ja też strasznie to wspominam mimo, że moja córka miała 4 lata jak szła do przedszkola. A ponieważ przedszkole było integracyjne to przez pierwszy miesiąc siedziałam po 6h na korytarzu, a ona co 5 min przychodziła się przytulić 😕

Wszystko drożeje w cholerę tylko pensje nie rosną. Ostatnio była podwyżka za wywóz śmieci. Nie wiem czy wszędzie są takie ceny, ale u nas za sortowane 11 zł za metr3 zużytej wody, a niesortowane 44 zł! Masakra!
U nas za sortowane 27 zł od osoby na miesiąc.

Bida:(
Musisz być dzielna, ja też strasznie to wspominam mimo, że moja córka miała 4 lata jak szła do przedszkola. A ponieważ przedszkole było integracyjne to przez pierwszy miesiąc siedziałam po 6h na korytarzu, a ona co 5 min przychodziła się przytulić [emoji53]

Dla mnie idealny, tylko on robi zupę tak na dwie porcje dla mnie. Wojtek nie je, więc dla nas się sprawdza. Ja często jem. Nawrzucam wszystkiego co się da dosłownie. Jakieś resztki mrożonek jakieś resztki warzyw z lodówki i zawsze wychodzi pyszna. Przychodzę z pracy, wrzucam skladniki, idę się przebrać. Jak wychodzę z łazienki to już na mnie czeka pyszna gorąca zupa [emoji846]
Z Antkiem nam się to nie sprawdziło bo rozszerzalismy dietę blw od razu. Nigdy papki nie jadł, nie chciał.
Kiedyś pisałaś że byłaś na Dąbrowskiej diecie to na tej diecie przez 6 tydhoni używałam codziennie. Tam da się też robić zupy z kawałkami i przetwory. No i koktajle. Do pracy biorę koktajl na drugie sniadanie- banan, orzechy, mleko, kakao- smakuje lepiej niż shake [emoji846]

Mmmm, brzmi pysznie

W poniedziałek. Ale mam złe przeczucia 😞
Spokojnie, nie powtarzaj już bety! Z tego co kojarzę to byłaś niedawno na wizycie, widziałaś Kropka. Będzie dobrze, głowa do góry Dziewczyno!
Bardzo Ci kibicuję, pamietam, że jesteś po biochemicznej ciąży tak jak ja. Mi się nie udało tym razem, ale Ty za kilka miesięcy będziesz tuliła swojego Malucha 😘

reklama
Do góry