reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Jak mozesz !takie dobroci ! Ja z tego zmeczenia nawet nie mam checi isc do lodowki po jogurt pitny zebu sie nie napracowac przy jedzeniu[emoji23]
No co ja zrobię jak mi chyba apetyt wraca i umieram z głodu ciągle bym dziś jadła no worek bez dna 😂🤷🏼‍♀️ Zjem tego colesława, potem burgera z batatami i zastanawiam się jeszcze czy mi starczy 😂😂😂

reklama
Ja nie palę od 3 tyg A kasy nie mam więcej bo tracę ja na moje zachcianki [emoji23][emoji23] Niedlugo sie nie uwleke [emoji23][emoji23][emoji2356]

Veronka jakie masz? :) Ja na razie nic - tzn całe życie byłam zachciankowa pod kątem przekąsek :p całe szczęście bez skłonności do tycia - więc na razie czuję się zupełnie normalnie. nic, zero, jakbym w ciąży nie była :p

No co ja zrobię jak mi chyba apetyt wraca i umieram z głodu ciągle bym dziś jadła no worek bez dna 😂🤷🏼‍♀️ Zjem tego colesława, potem burgera z batatami i zastanawiam się jeszcze czy mi starczy 😂😂😂
Ja tak od ok skonczonego 6tc ciagle jem , w pracy ciagle, jem dwa albo trzy razy wiecej niz kolega obok, a zawsze jadlam malo i bylam szczupla...

Nie no nie mówię że mieszkanie z pol miliona jest ok. Ale ogólnie chodzi mi o odnośnik cen mieszkań do zarobków. [emoji16]

Za pół miliona w Waw ciężko już dostać w miarę sensownej lokalizacji....
Ja szukałam ostatnio mieszkania jako inwestycji - 2 pokoje ok 40 metrów, w nowych blokach z windą (chcę wtórny rynek ale w miarę nowe 2-3 lata maks), w fajnej lokalizacji to 700 tys...

Taki :)
I narożniki też dobrze sprząta? Bo słyszałam, że te okrągłe to tak średnio sobie z tym radzą..

reklama
Ja tez mogę wszystkiego sobie żałować naprawdę. Mogę nie kupić sobie butów czy spodni Ale nigdy nie będę żałować na jedzenie... [emoji4] Nie ma takiej opcji. Mój mąż ma 190 wzrostu i waży 107 kg więc też dużo zje... Ja nie zjem 1/4 tego co on [emoji4] Obiady to jest dramat cenowy serio...
U nas identyko [emoji23]

Do góry