reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dziewczyny serio serio nie ma problemu . Wyślę zdjęcia tej hali szukam tego w moim telefonie .
Nie uwierzylybyscie ale za bazę do fotelika izofix czy jakoś tak dałam 8£ ona w Polsce kosztuje 1800zl !!!!!! Wyślę zaraz zdjęcia jak znajdę szukam na telefonie . Ja kupiłam fotelik do samochodu z bazą jak byłam w ciąży w 12tyg i mi została. Szukam zdjęć podeślę będziecie w totalnym szoku
Ale serio jestem zainteresowana jakbys byla chetna:) my chcemy koniecznie z isofix a tu wszystko niestety drogie

reklama
Dziewczyny
17.02 5958 beta
19.02 9968
Przyrost 67 proc. Czy nie za bardzo zwolniła? Niepotrzebnie robiłam dziś betę 😢😑
BetaHCG zwalnia po 6.000 tak pisała @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam. 67% to nadal norma :) I właśnie dlatego nie widzę sensu w samodzielnym bez zalecenia lekarza kontrolowaniu bety. Mnie też korci, ale jaki to ma sens? Test pozytywny, pierwsza i druga beta w normie, oczekiwanie na pierwsze USG, więc po co się samemu stresować? Moja gine to w ogóle była zdziwiona, że betę robiłam. Dla nich to jest bez sensu, bo i tak będą czekać na USG i tak i beta dla nich wcześniej nie jest potwierdzeniem. Wszystko jest w normie!! Kiedyś kobiety zachodziły w ciążę i nie myślały, że mogą poronić mimo, iż to się też zdarzało jak teraz. Ba! Niejedna nawet USG w ogóle miała robionego! I dzieci rodziły się zdrowe :) Głowa do góry :)

Ale serio jestem zainteresowana jakbys byla chetna:) my chcemy koniecznie z isofix a tu wszystko niestety drogie
Mam na szafie 😂😂😂😂 nie chce mi się z worka wyciągać bo bym ci zdjęcie zrobiła za 8f baza która prawie 2ke kosztuje w Polsce a ta baza chyba z 10kg waży . Wejdź na UK na Gumtree lub na eBay tylko UK bo tam ludzie też Brytyjczycy sprzedają bazę za 20f kupisz można się dogadać z przesyłka tego tam jest pełno ooo tylko ludzie o tym nie wiedzą na tych "targach " na hali idzie dorwać taniej a jaka zajebista kolyske z koszem mojrzesza kupiłam za 5f 😂😂😂😂 jak nowe w ogóle nie zniszczone w tym dziecko jest do 5mies jak byłam w ciąży 1szej to kupiłam trochę i mi zostało

Jakim burgerem? :o

Ja to po dzisiejszej gimnastyce przy sprzataniu leze bez sil... plecy bola, kolano boli, wszystko mnie ciągnie.... i to wszystko na nic, bo wrocil maz, wrocila mloda, wstawilismy pralke i jest wszedzie pelno styropianu [emoji23]
To u mnie też czasami się pojawiają, no i żaby po brzuchu skaczą :D Trochę zaczynam znów mieć apetyt, więc to chyba dobry znak :D Czekam aż stary wróci z tym moim burgerem :D

Dziewczyny serio serio nie ma problemu . Wyślę zdjęcia tej hali szukam tego w moim telefonie .
Nie uwierzylybyscie ale za bazę do fotelika izofix czy jakoś tak dałam 8£ ona w Polsce kosztuje 1800zl !!!!!! Wyślę zaraz zdjęcia jak znajdę szukam na telefonie . Ja kupiłam fotelik do samochodu z bazą jak byłam w ciąży w 12tyg i mi została. Szukam zdjęć podeślę będziecie w totalnym szoku
to prawda, ze w Uk jest o wiele taniej, przede wszystkim ilosc rzeczy, ktora mozna kupic za roboczogodzine jest nieporownywalna. Ja mialam prawie 15f na godzine i jak mowilam znajomym, ze za godzine pracy kupuje 13litrow paliwa to mi nie wierzyli :D ale cos kosztem czegos tak naprawde. Tam czlowiek ma pieniadze i chyba tylko tyle, bo czym sa pieniadze jesli szczescia nie mozesz dzielic z najblizszymi? Nie maja wtedy zadnej wartosci. tak przynajmniej bylo w naszym wypadku, dlatego zdecydowalismy sie na powrot. Chociaz nie ukrywam, ze nie wyobrazam sobie, zebysmy mieli dorobic sie z moim P. w Pl wlasnego domu, 2 dobrych aut, urzadzic wszystko bez kredytu i rat. Ale kosztowalo nas to wlasnie sporo czasu, energii i mijania sie, nad dzidziusiem pracowlaismy ponad rok, czesto placzac, ze non stop nie mamy okazji sie spotkac w lozku, pomimo wspolnej sypialni albo bylismy zbyt zmeczeni lub przygnebieni. Wiec mysle, ze z finansami to jest tak, ze cos za cos. Teraz jestesmy o wiele biedniejsi ale szczesliwsi bo najblizszych w zyciu nam ludzi mamy przy sobie a czy moze byc cos cenniejszego niz obecnosc osob, ktore sie kocha? :)

Jakim burgerem? :o

Ja to po dzisiejszej gimnastyce przy sprzataniu leze bez sil... plecy bola, kolano boli, wszystko mnie ciągnie.... i to wszystko na nic, bo wrocil maz, wrocila mloda, wstawilismy pralke i jest wszedzie pelno styropianu [emoji23]
Burger z dobrze wysmażoną wołowinką w takich jakby strzępkach poszarpana i kimchi 😍😍😍😋😋😋 Do tego frytki z batatów i sos majonezowy 🙈🙈🙈 Nie mogę się go doczekać!!! Haha Zajadam colesława żeby nie umrzeć z głodu 😂

Jak mozesz !takie dobroci ! Ja z tego zmeczenia nawet nie mam checi isc do lodowki po jogurt pitny zebu sie nie napracowac przy jedzeniu[emoji23]
Burger z dobrze wysmażoną wołowinką w takich jakby strzępkach poszarpana i kimchi [emoji7][emoji7][emoji7][emoji39][emoji39][emoji39] Do tego frytki z batatów i sos majonezowy [emoji85][emoji85][emoji85] Nie mogę się go doczekać!!! Haha

reklama
BetaHCG zwalnia po 6.000 tak pisała @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam. 67% to nadal norma :) I właśnie dlatego nie widzę sensu w samodzielnym bez zalecenia lekarza kontrolowaniu bety. Mnie też korci, ale jaki to ma sens? Test pozytywny, pierwsza i druga beta w normie, oczekiwanie na pierwsze USG, więc po co się samemu stresować? Moja gine to w ogóle była zdziwiona, że betę robiłam. Dla nich to jest bez sensu, bo i tak będą czekać na USG i tak i beta dla nich wcześniej nie jest potwierdzeniem. Wszystko jest w normie!! Kiedyś kobiety zachodziły w ciążę i nie myślały, że mogą poronić mimo, iż to się też zdarzało jak teraz. Ba! Niejedna nawet USG w ogóle miała robionego! I dzieci rodziły się zdrowe :) Głowa do góry :)

Ja zrobiłam 3 i wiecej juz nie bede robic. Tylko nie potrzebny stres

Do góry