reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Tylko mi właśnie pod biustem są dobre z miseczek się wylewaja [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam najczęściej rozmiar 65 g, a teraz 70h bo jeszcze nie wróciłam do swojej wagi.
Ale polecam Waśń dziewczyny bardzo takie przedłużki do biustonosza - kosztują grosze, a nie trzeba od razu kupować nowych, które początkowo są tylko na chwile.

reklama
A bo wszytko idzie w góre tylko. pensje stoją ... a wszystko drożeje...
żeby mieszkania podrożały o 100% to jest jakiś aburd... zanim kupie to będę miała z 50 lat...

@Verona26
Ty mi nic nie mów o rozmiarówce....
Znajdź mi stanik miseczka E-F 60 😂 😂 😂 . Cennik zaczyna siię od 150 zł i Ty mówisz, że drogo płacisz??
To ja w ciąży to będe se chyba w sportowych lazła, bo już takich wąskich nie zrobią 😂😂 albo zapiecie z przodu zrobie i zamachne zapieciem od tyłu do przodu i z przodu zapne :D
W ciąży obwód tez rośnie, wiec nie będzie tak zle. Ja polecam zamawiać przez internet. Zawsze znajdę jakiś fajny na promocji do 70 zł.

Najdroższe to są świeże warzywa. A ja tak kocham cukinia 20zl za kg, pomidor malinowy 20zl za kg,
Ostatnio mąż na mizerię kupił dwa ogórki za 15zl ...
Mięso to jeszcze spoko. Wegetarianie mają przerąbane.

To 3 pokoje to u mnie w takim małym miasteczku mieszkania z rynku wtórnego kosztuje ok 240 tyś A mieszkam 10 tyś. Mieście także masakra. Ale okolica ładna bo jest jeziorko i Bardzo zazielenione miasto więc ceny są też kosmiczne [emoji2356] Ja mam mieszkanie 40m 2 pokoje. Tzn były 2 twraz mam salon z aneksem i pokoik, obecnie sypialnia A już nie długo królestwo maluszka Ale stwierdzam że wolę takie mniejsze niż zadluzac się przy takich cenach na raty po 1500 zł miesięcznie A nie korzystać z życia. Teraz już mało kogo stać na kredyt i mieszkanie 3 pokojowe( kuzwa jak to brzmi, nie stać na to by się zadluzyc) [emoji2356][emoji2356][emoji16]
My kupowaliśmy mieszkanie 2 lata temu. 3 pokoje 55m2 plus ogródek 60m2. Teraz musielibyśmy za takie dać ok 100tys więcej. To jest jakiś koooosmos. Masakra. Tak się cieszę że nam się udało w miarę normalnie kupić. Moja przyjaciółka zaczęła się rozglądać za mieszkaniem wtedy co ja. Ale nic jej nie pasowało bo ona chciała oddzielna kuchnie i dwa garaże i żeby jeszcze duże było. I co? I teraz nie ma już zdolności. Nie kupi trzech pokoi w tym roku stać ją tylko na dwa .. dramat

U mnie tak samo. Ja np bardzo lubię te w kartonach po 15 zł 3 litry, w Biedrze są. Ale taki karton mam na 1 dzień [emoji16] także wszystko tyle kosztuje że głowa mała...
To prawda, u nas to samo, tez pijemy duzo soków100% i smothie gotowych (wiem lepiej zrobic samemu) to tak rsz w tygodniu robimy wirksze zakupy za ok 350 zl plus codziennie mniejsze to tak roznie w granicach 40-100zl...a gdzie reszta [emoji2368]

WGL wszystko chyba jest drogie. Nie przepraszam masło polskie stanialo [emoji23][emoji23] było już po 8 teraz jest po 6 [emoji23][emoji23][emoji23] A na promie w Biedrze i tak najlepiej je się dopłaca bo jak bierzesz 3 to jedno masz za 3.5 [emoji16][emoji23]
Najdroższe to są świeże warzywa. A ja tak kocham cukinia 20zl za kg, pomidor malinowy 20zl za kg,
Ostatnio mąż na mizerię kupił dwa ogórki za 15zl ...
Mięso to jeszcze spoko. Wegetarianie mają przerąbane.

100 zl dziennie? Bez przesady, tego się nie da przejeść.
Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]

reklama
Tych smothiejeszcz dni a miałam, Ale muszę wypróbować. My mówimy kurde o samym zarciu A gdzie reszta, opłaty, jakieś ciuchy itd. Dramat![emoji2356][emoji33] Jak się co s nie polepszy to wszyscy będą stąd uciekać, znów będzie co było!
Te zawsze mamy w domu i te litrowe soki i smothie z vital fresh czy jakos tak

Do góry