reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Mieszkania to jest WGL dramat. Nasze mieszkanie było warte 4 lata temu 130 tyś w tej chwili już 180 porażka [emoji2356]
A bo wszytko idzie w góre tylko. pensje stoją ... a wszystko drożeje...
żeby mieszkania podrożały o 100% to jest jakiś aburd... zanim kupie to będę miała z 50 lat...

reklama
Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
Oj masakra! Mój upodobał sobie od jakiegoś czasu dietę pudełkową, więc gotujemy dla nas dwojga w weekendy, a tak to tylko dla jednej osoby więc nie jest tak źle. W dodatku ja nie jem mięsa 🤷🏼‍♀️ Zawsze jakaś oszczędność 😂

Ja mam najczęściej rozmiar 65 g, a teraz 70h bo jeszcze nie wróciłam do swojej wagi.
Ale polecam Waśń dziewczyny bardzo takie przedłużki do biustonosza - kosztują grosze, a nie trzeba od razu kupować nowych, które początkowo są tylko na chwile.

Mieszkania to jest WGL dramat. Nasze mieszkanie było warte 4 lata temu 130 tyś w tej chwili już 180 porażka [emoji2356]
My kupowaliśmy mieszkanie 2 lata temu. 3 pokoje 55m2 plus ogródek 60m2. Teraz musielibyśmy za takie dać ok 100tys więcej. To jest jakiś koooosmos. Masakra. Tak się cieszę że nam się udało w miarę normalnie kupić. Moja przyjaciółka zaczęła się rozglądać za mieszkaniem wtedy co ja. Ale nic jej nie pasowało bo ona chciała oddzielna kuchnie i dwa garaże i żeby jeszcze duże było. I co? I teraz nie ma już zdolności. Nie kupi trzech pokoi w tym roku stać ją tylko na dwa .. dramat

No nie taka mała oszczędność :) Ja zaczełam gotować zupy na maśle lub oleju. Tak tak wiem, mięsożercy powiedzą coooooooooooooo? ale u mnie NIKT nie je mięsa z zupy i nie mam co z nim robić... szkoda mi go zwyczajne... a chłop nie marudzi, także gotuje tak :D

Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
To prawda, u nas to samo, tez pijemy duzo soków100% i smothie gotowych (wiem lepiej zrobic samemu) to tak rsz w tygodniu robimy wirksze zakupy za ok 350 zl plus codziennie mniejsze to tak roznie w granicach 40-100zl...a gdzie reszta 🤷‍♀️

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja jestem tylko piesi z kurczaka k mielone haha [emoji23][emoji23][emoji23] Więc też idzie trochę oszczędzić. Ale ogólnie wczoraj byłam w Mili i olej kujawski kosztuje 8 zł [emoji33] A mąż zazyczyl sobie duża milke za którą zapłaciłam 13.99! Ja pierdziele! Przegięcie jakieś. A chleb u Nas w piekarni podrożał z 2.49 na 3.29 porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Oj masakra! Mój upodobał sobie od jakiegoś czasu dietę pudełkową, więc gotujemy dla nas dwojga w weekendy, a tak to tylko dla jednej osoby więc nie jest tak źle. W dodatku ja nie jem mięsa [emoji2372] Zawsze jakaś oszczędność [emoji23]

reklama
Do góry