reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Serio nie można maści cynkowej? To nie wiedziałam a ta wiedza może mi się kiedyś przyda ;) ja w poprzedniej ciąży chyba stosowałam bo nie pomyslalam nawet, że może zaszkodzić..
Ja też sądziłam, że można bo to przecież naturalne, a potem weszłam w internety i ciąża jest przeciwwskazaniem 🤷🏼‍♀️ pewnie na każdym produkcie tak będą pisać, żeby skonsultować się z lekarzem najpierw

Wiecie jakie życie jest przewrotne dzis dostalam ofertę pracę marzeń. Ale chyba nawet nie pojde na rozmowe... 😶😑 Nie chce nikogo oszukiwać ze nie jestem w ciąży a nawet jak powiem ze jestem i tak mnie nie zatrudnia
Ja miałam tak dokładnie rok temu. Również nie poszłam na rozmowę.

Mam misieczke c - d bez ciąży... Wiec jestem przerażona co będzie za parę miesięcy 🤣
Ja miałam C, myślałam, że to dużo, kilka dni po terminie @ i pozytywnym teście musiałam zmienić na D, miseczka C obejmuje jakąś połowę cycka hahaha i teraz zastanawiam się jak ja mogłam mieć takie „małe” piersi jak patrzę na stary biustonosz 😂

@Gabi2020 możesz zawsze pójść ewentualnie na rozmowę i powiedzieć, że marzysz o tym żeby tam pracować ale na tą chwilę jest tak i tak, może Cię zapamietają i po porodzie Ci się uda - nie wiem jakie masz plany co do macierzyńskiego itd.

Hahaha [emoji16][emoji16] Ja kupiłam 2 staniki za 69 zł. Z ta kasa to jest coraz gorzej boję pracujemy, nie tak źle zarabiamy A tu dupa życie tak drożeją że codziennie na zakupy 100 zł to minimum i nic nie kupisz. Q jak jeszcze weźmiesz chemię to 200 jak nic, chyba niestety coraz gorzej w tym kraju się dzieje ludzie znów zaczną za granicą uciekać jak na początku lat 2000 [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas 😂

Spoko ja mam to samo [emoji16][emoji16] będę chyba na zamówię szyć. Ja jak kupowałam staniki takie lepsze to miałam przed ciąża d-e [emoji33][emoji33][emoji33] A te z sieciowej to jakieś dziwne rozmiarowkj mają bo kupiłam C A jest wielka jak E... także nie nadazysz [emoji23][emoji23]
Mam misieczke c - d bez ciąży... Wiec jestem przerażona co będzie za parę miesięcy [emoji1787]

No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas 😂

A bo wszytko idzie w góre tylko. pensje stoją ... a wszystko drożeje...
żeby mieszkania podrożały o 100% to jest jakiś aburd... zanim kupie to będę miała z 50 lat...

@Verona26
Ty mi nic nie mów o rozmiarówce....
Znajdź mi stanik miseczka E-F 60 😂 😂 😂 . Cennik zaczyna siię od 150 zł i Ty mówisz, że drogo płacisz??
To ja w ciąży to będe se chyba w sportowych lazła, bo już takich wąskich nie zrobią 😂😂 albo zapiecie z przodu zrobie i zamachne zapieciem od tyłu do przodu i z przodu zapne :D

reklama
Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
No u nas to standard zakupy raz w tygodniu spożywcze i domowe za 150-200 zł takie większe, a i tak nie kupujemy jakichś towarów luksusowych. A tu jeszcze rzeczy dla dziecka dojdą za jakiś czas [emoji23]

Do góry