reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

A ja Dziewczyny dzisjs się martwie bo mnie strasznie brzuch bili jak na @ i kłuje, boli w środku , a bardzo się dziś zdenerwowałam.
Moja malutka na adaptacje w żłobku drugi dzień i została sama Dzisj na 15 minut i to było straszne. Myslalam, ze mi serce pęknie. Potem sie ode mnie nie chciała oderwać a trwa tak mnie boli wszytsko tak w środku i się boje, ze stracę Kropka [emoji25] tak mi zle

reklama
Ania i Wiola.. A ja mam zupelnie odwrotnie. UK to jest moj dom ;) lubie wyjezdzac na wakacje:) ale lubie tu wracac, chociaz pogody nadal nienawidze 😂😂
wiele osob sie zakorzenilo w Uk i tam stworzylo swoj dom. Ja zawsze mowie, ze tam Twoj dom, gdzie serce Twoje. i to wlasnie za nim trzeba podazac :) moje od pierwszego dnia gdy wyjechalam zostalo w Pl, dlatego tu wrocilam, ale znam wiele osob, ktore nawet nie chca slyszec o powrocie do kraju gdzie sie urodzily, niewazne czy to Polska, Litwa czy jeszcze poza Europa. Najwazniejsze to znalezc miejsce, ktore sie pokocha calym sercem bo wtedy czlowiek wstaje kazdego dnia szczesliwy :) i chyba tego kazdemu zycze, znalezc swoj kawalek podlogi :)
A swoja droga, ja poza angielska mentalnoscia to tesknie jeszcze za angielska wyplata 😂 🙉

A ja Dziewczyny dzisjs się martwie bo mnie strasznie brzuch bili jak na @ i kłuje, boli w środku , a bardzo się dziś zdenerwowałam.
Moja malutka na adaptacje w żłobku drugi dzień i została sama Dzisj na 15 minut i to było straszne. Myslalam, ze mi serce pęknie. Potem sie ode mnie nie chciała oderwać a trwa tak mnie boli wszytsko tak w środku i się boje, ze stracę Kropka [emoji25] tak mi zle
Tez mialam z synkiem taka scene rozpaczy a teraz tsk uwielbia przedszkole leci nawet papa czasem nie zrobi takze trzeba po prostu oddawac i wychodzic naprawde :-) to szybko mija

kochana kubek melisy i marsz lezec! chociaz na chwilke!!! zeby uspokoic nerwy!

8
no niestety, wlasnie bez rodziny obok te wszystkie pieniadze nie daja szczescia, przynajmniej nie nam. U nas z tymi emryturami to tez kochana tutaj mentalnosc duzo robi. Ja patrze na moich tesciow, 68 i 66lat. Maja razem miesiecznie okolo 5000zl emerytury plus okolo 1500-2000 z gospodarki, maja swoj dom, jakies smieszne rachunki po 100zl na 2 miesiace za prad i gaz. I sciskaja kase, nie pojada nigdzie, tyle razy chcielismy ich zabrac na Mazury, do Zakopanego, nie musza kierowac, nie musza nic zalatwiac ani o nic sie martwic, sa zdrowi a nigdzie nie byli przez ostatnie 30lat. Ale maja taka mentalnosc, ze wola dac Rydzykowi i narzekac jakie zycie zle niz pojechac gdzies, pospacerowac, odpoczac. Z drugiej strony mam moich rodzicow, ktorzy maja razem 4000zl, ktorzy w lato jada z nami pod namiot nad jezioro lozwic ryby, ktorzy potrafia w drugi dzien swiat pojechac na wycieczke, isc na obiad do restauracji badz z nami wybrac sie w gory czy nad wode. Staraja sie brac zycie garsciami, mimo, ze sa juz po 60tce. I taki wlasnie mamy obraz w pl spoleczenstwie. Nie mowie, ze kazdego emeryta stac na to bo wiem, ze jest wiele osob, ktore naprawde wydaja swoje emerytury na czynsz i lekarstwa ledwo wiazac koniec z koncem, ale jest rowniez wiele osob, ktore po porstu mentalnie nie chca juz nic od zycia i najchetniej polozylyby sie i czekaly na smierc bo maja w glowach, ze w tym wieku nie wypada juz pojsc do restauracji zjesc dobra kolacje i popic jeszcze lepszym winem. Naszemu spoleczenstwu patrzac na tlo innych narodowosci strasznie brakuje checi i radosci zycia niestety.
Wiola też mam takich rodziców [emoji846] ostatnio ciężko ich zastać w weekendy w domu [emoji23] Zarabiają dobrze, ale niczego nie odkładają. Mój tata powtarza że trumna nie ma kieszeni [emoji6] a to z przyczepką, a to na weekend gdzies, teraz są w Ciechocinku. Korzystają cały czas z wycieczek z pracy mojej mamy. No usiedzieć nie mogą [emoji846] w zimę narty. Jakby byli na emeryturach to bym chyba ich w domu nie widziała [emoji6]

Ja nie mam kochana żadnych prawie objawów. Tylko dwa dni było mi nie dobrze to było jakoś w zeszłym tygodniu więc pewnie 5+ miałam wtedy. Też się strasznie martwilam że coś nie tak bo czuje się dobrze [emoji4] Nie martw się Kochana wszystko napewno jest ok [emoji173]
Pocieszyłyście mnie, dziękuję ❤️

Kochana nie martw się ja w pierwszej ciąży do 3 miesiąca miałam bóle okresowe i to dość konkretne. Bralam nospe 3 razy dziennie. Co chwila biegałam do toalety sprawdzić czy nie dostałam @ . A ciąża rozwijała się bezproblemowo. Czasem tak jest, w końcu dzidzia musi sobie zrobić miejsce

A jeżeli chodzi o piersi to mam dramat jak ściągnę stanik w nocy. Ciężko mi przez nie spać na brzuchu... tragedia... A to moja ulubiona pozycja[emoji2356][emoji2356] jak mam stanik nie odczuwam. Ja tez kupiłam.rozmisr większy tzn. Miałam rozmiar dd A w h&m kupiłam takie bez fizbin i rozmiar C jest ok tylko trochę duży pod biustem, dlatego nie lubię kupować w sieciowkach. Niestety staniki muszę mieć drogie co mnie zawsze wkurza [emoji86][emoji36]
Ja też kupiłam w H&M na razie bo nie miałam kasy 😂😂😂

Ojej [emoji853]
Na adaptacji niestety zawsze tak jest. Najważniejsze to się nie poddawać i codziennie zaprowadzać. W końcu będzie dobrze, zobaczysz
received_2285802201643229.jpeg

reklama
Do góry