Mówisz o tym Centrum na Ursynowie? Mój teść był tam operowany, potem dalsze leczenie przy Fieldorfa. Warto pojechać osobiście, panie w rejestracji są bardzo pomocne (tylko trzeba iść do pokoju przy oddziale), jak powiesz ile dziadek ma lat to termin będzie szybki.Drogie, w tym szpitalu powiedzieli, że nic już nie zrobią. Czekamy na wypis, ale najpierw muszą wprowadzić dziadkowi pokarmy i zobaczyć czy normalnie będzie jadł. Mamy zapisać go do Centrum Onkologii w Warszawie. Już tam dzwoniłam iczas oczekiwania to tydzień/dwa tygodnie do chirurga onkologa. Bałam się, że dłużej, więc dobrze, że krótki termin. Dziadek słabiutki
reklama
A no właśnie [emoji846] mój synek ani razu nie ulał, pieluchy tetrowej chyba nigdy nie użyłam. Ale to akurat taka rzecz którą w razie w można dokupić więc spokojnie.Dziekuje kochana! kazda wskazowka cenna! wlasnie z pieluszkami na poczatek te 10-11 a jak bedzie ulewac to dokupimy bo kazda mama ktorej wlasnie dzidzius ulewal mowi ze za malo a znowu te, ktore nie ulewaly, ze za duzo wiec zobaczymy jak bedzie z naszym malenstwem. Ta wanienka ktora wybralismy wlasnie nie ma termometru a wzielismy taka ala turystyczna ze wzgledu na to, ze wiem, ze bedziemy czesto odwiedzac moich rodzicow (200km) a u nich prysznic tylko niestety.
locala
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo [emoji17]
Drogie, w tym szpitalu powiedzieli, że nic już nie zrobią. Czekamy na wypis, ale najpierw muszą wprowadzić dziadkowi pokarmy i zobaczyć czy normalnie będzie jadł. Mamy zapisać go do Centrum Onkologii w Warszawie. Już tam dzwoniłam iczas oczekiwania to tydzień/dwa tygodnie do chirurga onkologa. Bałam się, że dłużej, więc dobrze, że krótki termin. Dziadek słabiutki
Magdusia88
Moje piersi bolały bardziej niż zawsze, nie czułam smaku soli, zajadałam codziennie obiadki ze smakiem, a mój niemąż się krzywił. W końcu zapytałam, czy docenia mój talent kucharski, na co odpowiedzial: przesalasz obiady od tygodnia, zakochałaś się czy co? [emoji28]Dzień dobry w poniedziałek dziewczynki a powiedzcie mi czy czulyscie jakieś objawy jeszcze przed zrobieniem testu? Coś co sprawiło ze pomyslalyscie a może jednak się udało? Jestem 6 dpo i już się zaczyna jazda [emoji1787]
No i huśtawka nastrojow. Kilka dni przed pozytywnym testem (zrobiłam dopiero 3-4 dni po terminie spodziewanej miesiączki), co chwilę czułam się w ciąży albo nie czułam się w ciąży. Najpierw twierdziłam, że czuję, że to to, na pewno jestem w ciąży, a za 5 min: eh na pewno sobie wmawiam, to niemożliwe żebym zaszła! Roller-coaster..
locala
Ooo ja też potrzebuje farbowania, siwa baba ze mnie [emoji2370]
Kupiłam farbę i czekam aż młody uśnie na drzemkę.
Trzeba rozpocząć walkę z siwizną.
Jeszcze nie wiem jaki kolor wziąć docelowy. Na początek jasny kasztan.
(Naturalnie jestem piegowata ciemna blondynka).Zobacz załącznik 1081553
Magdusia88
Ja niby też jakoś wiedziałam, ale po tylu cyklach starań i tylu wyimaginowanych objawach po prostu nie mogłam uwierzyć! Dopiero jak zrobiłam test dotarlo do mnie, że moja intuicja mnie nie myliła. Jednak gdybym nie zaszła wtedy w ciążę, objawy byłyby takie same jak przy PMS... Te ostatnie dni przed @ są najgorsze[emoji2356]Tak. Ja po prostu wiedziałam, że to TEN cykl Takie wewnętrzne przeczucie
bleucoco
Dzięki... Już się pogodziłam z tą myslą... Teraz tylko trzeba być dzielnym...Przykro mi bardzo [emoji17]
0Asiak0
To jest właśnie najlepsze, ze kobieta być może czuje ze to jest to, ale po ilus cyklach starań nie dowierza. Ja teraz tak mam, najgorsze jest to ze pisze ze jestem 7 dpo a tak naprawdę nie wiem kiedy była bo od 3 miesięcy nie czuje ( zawsze miałam ból jajnika). Teraz posiłkuje się tym co wskazuje flo. Jak teraz się nie uda to chyba będę musiała zaopatrzyć się w testy owulacyjne.
martini87
U nas to sam z twarda woda. Moja skóra po kąpieli też cierpi.Hahhaha. U nas woda tez mega twarda. Sól w zmywarce znika po 3 myciach
reklama
locala
Musisz byc silna, teraz musisz myśleć nie tylko o sobie ale też o tym malenstwie ktore nosisz pod serduchem [emoji3590]
Dzięki... Już się pogodziłam z tą myslą... Teraz tylko trzeba być dzielnym...