reklama
natinke18
Fanka BB :)
hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny
dzieki!!
dzieki!!
pauletta82
Sexy Big Mamma
Kurcze gdybym wiedziała tydzień temu to bym coś przez Drozdusię podała
hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny
dzieki!!
a jest cos konkretnego co by sie jej przydalo ?? bardziej dla siebie (jakies ciuchy czy cos...) czy bardziej dla maluszka??
lady_Zgaga
Natinke, ja mam troche ciuszkow. W najblizszym czasie wybieram sie w Wasze strony, wiec moge ktorejs przekazac. Czy ta kolezanka wie, co bedzie miala?
natinke18
Koleżanka urodzi dziewczynkę,a przyda jej sie wszystko!nie ma nic...
w przyszlym tygodniu mogłabym objechać dziewczyny z limerick,a dziewczyny z poza miasta przy okazji bym prosila o podwiezienie fantów
dziewczyny naprawde dziekuje
w przyszlym tygodniu mogłabym objechać dziewczyny z limerick,a dziewczyny z poza miasta przy okazji bym prosila o podwiezienie fantów
dziewczyny naprawde dziekuje
kasia limerick
NATINKE priv
madziakowalik
natinke daj mi znac kiedy bedziesz dokladnie . 0862455599 Magda
madziakowalik
szukam lozeczka turystycznego pilne
reklama
Podziel się: