reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

zdjecie.jpgSprzedam fotelik Britax First Class Plus, od urodzenia do 4 lat (0-18kg).Fotelik mozna montowac rowniez tylem do kierunku jazdy (do 13kg).Rozklada sie rowniez komfortowo do spania.Fotelik w idealnym stanie,oczywiscie bezwypadkowy.cena 80 euro

reklama
hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick :) w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny :)
dzieki!!

hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick :) w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny :)
dzieki!!

a jest cos konkretnego co by sie jej przydalo ?? bardziej dla siebie (jakies ciuchy czy cos...) czy bardziej dla maluszka??

Koleżanka urodzi dziewczynkę,a przyda jej sie wszystko!nie ma nic...
w przyszlym tygodniu mogłabym objechać dziewczyny z limerick,a dziewczyny z poza miasta przy okazji bym prosila o podwiezienie fantów:)
dziewczyny naprawde dziekuje :)

reklama
Do góry