reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

zdjecie.jpgSprzedam fotelik Britax First Class Plus, od urodzenia do 4 lat (0-18kg).Fotelik mozna montowac rowniez tylem do kierunku jazdy (do 13kg).Rozklada sie rowniez komfortowo do spania.Fotelik w idealnym stanie,oczywiscie bezwypadkowy.cena 80 euro

reklama
hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick :) w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny :)
dzieki!!

hej!!!ta dziewczyna jest naprawde potrzebujaca,jej historia jest dluga i nie wiem czy moge ja opisać...w kazdym razie jej facet zarabia 600e na miesiac ,mieszkaja w jakims pokoju u kogos,ona ma jeszcze 4 letnia corke...nie naleza sie jej zasilki(sprawdzone).....tyle chyba moge napisac...AINECZKo podaj jesli to nie problem LUBLICZANCE jesli sie zgodzi to podwiezc co limerick :) w przyszlym tygodniu postaram sie jakos to wsz pozbierac od was dziewczyny :)
dzieki!!

a jest cos konkretnego co by sie jej przydalo ?? bardziej dla siebie (jakies ciuchy czy cos...) czy bardziej dla maluszka??

Koleżanka urodzi dziewczynkę,a przyda jej sie wszystko!nie ma nic...
w przyszlym tygodniu mogłabym objechać dziewczyny z limerick,a dziewczyny z poza miasta przy okazji bym prosila o podwiezienie fantów:)
dziewczyny naprawde dziekuje :)

reklama
Do góry