reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
sprzedam przyrząd do ćwiczeń(ja nazywam to steperem)-wygląda mniej więcej jak ten Buy Davina Cross Trainer. at Argos.ie - Your Online Shop for . tylko jest czarny-50e.dorzucę przyrząd do robienia brzuszków,oraaaaazzzz-przypominam mam futro na sprzedaż
Paulettaa
Zaciekawiona BB
A ja cię walnę między oczy normalnie gdybyś wcześniej wpadła na pomysł wystawienia tego przyrządu to ja bym go wzięła a teraz nie mam jak do Ciebie przyjechac i nie wiem kiedy będe mogła :-(sprzedam przyrząd do ćwiczeń(ja nazywam to steperem)-wygląda mniej więcej jak ten Buy Davina Cross Trainer. at Argos.ie - Your Online Shop for . tylko jest czarny-50e.dorzucę przyrząd do robienia brzuszków,oraaaaazzzz-przypominam mam futro na sprzedaż
lubiczanka
przyjedz i walnij to od razu wezmiesz
lady_Zgaga
Oj, ja bym taki chciala...sprzedam przyrząd do ćwiczeń(ja nazywam to steperem)-wygląda mniej więcej jak ten Buy Davina Cross Trainer. at Argos.ie - Your Online Shop for . tylko jest czarny-50e.dorzucę przyrząd do robienia brzuszków,oraaaaazzzz-przypominam mam futro na sprzedaż
Ale juz widze, jak bym na tym cwiczyla
lubiczanka
no właśnie ja tak bardzo chciałam-ćwiczyłam ze dwa tygodnie-a teraz już po minucie zgon
SPRZEDAM:
- HUŚTAWKA GRACO 2W1 SWING & BOUNCE - nadal na gwarancji,mało używana w całości (córce nie przypasowała),korzystała jedynie z fotelika (choć śladów użytkowania brak)-stan bdb.Nowa kosztowała ok 120euro,sprzedam za 80euro
- SUKIENECZKA DO CHRZTU- rozmiar 80, cena 40euro
kontakt: madbebe@gmail.com
- HUŚTAWKA GRACO 2W1 SWING & BOUNCE - nadal na gwarancji,mało używana w całości (córce nie przypasowała),korzystała jedynie z fotelika (choć śladów użytkowania brak)-stan bdb.Nowa kosztowała ok 120euro,sprzedam za 80euro
- SUKIENECZKA DO CHRZTU- rozmiar 80, cena 40euro
kontakt: madbebe@gmail.com
Lewcia87
Sprzedam urządzenie do ćwiczeń. Mało używane w 100% sprawne. Mam także małe urządzenie do robienia brzuszków. Niestety nie mam zdjęcia, bo sprzęt lezy na strychu, a boję się tam wejść Na życzenie wyślę na e-mail po powrocie męża z pracy
Cena za oba to 85€ + dobra kawka przy odbiorze gratis
!!!Sprzedane!!!
Ostatnia edycja:
mikimauro
przypominam sie ))Andziula-
wózek duo stadium, kolor jak na zdjęciu, stan- bardzo dobry[ wózek stoi w pralni już drugi miesiac] cena 90 euro.
reklama
Witam ja tez mam do sprzedania cross trainer malo uzywany kupilam go za 400 euro a chce sprzedac za 150. To jest ten model. Chetni prosze pisac na priv.
Body Sculpture BE-7200HKGU Elliptical Trainer Body Sculpture BE-7200HKGU Elliptical Trainer, quality magnetic elliptical cross trainer - £279.95 : UK Sport Imports, established importer of quality sporting equipment
Body Sculpture BE-7200HKGU Elliptical Trainer Body Sculpture BE-7200HKGU Elliptical Trainer, quality magnetic elliptical cross trainer - £279.95 : UK Sport Imports, established importer of quality sporting equipment
Podziel się: