reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

sprzedam wózek Triton titi.. stan b.dobry..nosi normalne slady użytkowania widoczne najbardziej na kolach..wozek 3w1 kolor czerwony..plus folia przeciwdeszczowa.. cena 80e

zdjecia narazie z netu..
jak pstrykne mojemu to wstawie..jakos na dniach

Załączniki

• 1_8cec232bb5c8.jpg
    1_8cec232bb5c8.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 162
  • 2_8cec232bb5c8.jpg
    2_8cec232bb5c8.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 162
  • 3_8cec232bb5c8.jpg
    3_8cec232bb5c8.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 153
  • 5_8cec232bb5c8.jpg
    5_8cec232bb5c8.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 154
  • 7_8cec232bb5c8.jpg
    7_8cec232bb5c8.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 162
  • 8_8cec232bb5c8.jpg
    8_8cec232bb5c8.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Prawdopodobnie bede miala do sprzedania laweczke z ciezarami do cwiczen, cena 35 euro, wyglada tak, tylko czerwona Buy Pro Power Bench with 35kg Weights Set. at Argos.ie - Your Online Shop for .

I jesli bedziemy sie wyprowadzac, to bede miala rowniez do sprzedania stol,o taki http://www.argos.ie/static/Product/...122|Coffee+and+occasional+tables|14418123.htm jest bardzo ciezki i porzadny. Widac na nim slady uzytkowania, jednak nie rzucaja sie w oczy, jego stan oceniam na dobry, chce za niego tylko 50 euro, kosztowal 3 razy tyle.

Rowniez mam bramke do sprzedania, http://www.argos.ie/static/Product/...14417612|Safety+gates+and+guards|14417615.htm i do tego dodam druga gratis, tylko dlatego, bo w tej drugiej polamal sie zatrzask, tzn bramke mozna normalnie zainstalowac i zamykac i dziecko nie otworzy jej, ale nie ma juz takiego zamkniecia, ale dalej jest bezpieczna. Jednak oddaje ja gratis do pierwszej bramki, czyli buy one get one free hehe. cena to 20e

Ostatnia edycja:
sprzedam wózek Triton titi.. stan b.dobry..nosi normalne slady użytkowania widoczne najbardziej na kolach..wozek 3w1 kolor czerwony..plus folia przeciwdeszczowa.. cena 80e
zdjecia narazie z netu..
jak pstrykne mojemu to wstawie..jakos na dniach
czesc, nap Ci pw. dlugo z niego korzystalas?

1. Mega paka dla chłopaka 0 - 12 m;-)
body, pajace, spioszki, kaftaniki, bluzki, tshirty, spodnie, ogrodniczki, kurtki, kamizelki, czapeczki wiazane na lato na zime, sweterki, koszule, bluzy, całe dresy z pl i nike, adidaski firmowe, skarpetki, rekawiczki...next, crocodillo, nike, adidas, adams, disney,cheroke, M&S, dunnes, pennys...grubo ponad 100 szt. - 100 e
zainteresowanym zdjecia na maila

2. komplet dla chłopca do chrztu 3-6 m

3. 20 szt odziezy damskiej rozm. 36 moze byc dla nastolatki :)
dzinsowa kurtka ze stojka, dzinsowa biala kamizelka, sweterki czerwony i rozowy,bluzka puma,dwie tuniki, spodnica, dwie koszule, komplet zloto brazowy spodnica + bluzka, 9 szt bluzek krotki rekaw/ na ramiaczkach - 20 e,

4. spodnie ciazowe (new look) rozm 36

zainteresowanym zdj na maila :)

Ostatnia edycja:
sprzedam nosiedełko dla dziecka, mothercare
Można nosic dziecko przodem lub tyłem, od urodzenia do 10kg
stan idealny, cena 15e, nowe kosztuje 30e

G1052_F.jpg

kontakt tel. 0851183213 gg 9522490

Ponawiam moje ogloszenie, sprzedam Quinny buzz spacerwka+gondola w kolorze czerwonym, trzykolowy, dolaczam torbe, kosz pod wozek folie przeciwdeszczowa, pompke, moskitiere przeciwdeszczowa, cena 100euro.Podaje meila ankamusial@wp.pl

reklama
SPRZEDAM KOŁYSKE +MATERACYK W IDEALNYM STANIE -35e
sterylizator AVENT -10 E
DUUUZA REKLAMOWKE ciuchow ciazowych:kilka par spodni ,bluzki z krótkim i długim rekawem-całosc za 10 E
I JESZCZE... MASZYNKE DO STRZYZENIA PSA:)UZYWANA TYLKO 2 RAZY W SKLEPIE 70 E JA SPRZEDAM ZA 30:)
ZDJECIA POROBIŁAM ,ALE NIE MOGE ICH WSTAWIC COS MI NIE IDZIE NA TYM NOWYM FORUM,HEH JAK SIE UDA TO WRZUCĘ POZNIEJ :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry