reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

cześć. Przypomne że mam do sprzedania kołyske "fisher price". Stan bardzo dobry, moja córeczka już z niej wyrosła. Cena 45 euro kołyska..jpg

'

reklama
31-9237207bA73UC624188X.jpg

Mam do sprzedania kilka oryginalnie zapakowanych sztuk -SLIMMER BELT. 10E za sztukę
Pas pomagający w pozbyciu się tzw. brzuszka, rzeczywiście działa!!

Działanie pasa wyszczuplającego polega na miejscowym podniesieniu temperatury ciała. W efekcie tego zostaje przyspieszony proces przemiany materii powodując spalanie tkanki tłuszczowej i utratę zbędnych kilogramów. Można go nosić pod ubraniem robiąc zakupy czy prowadząc samochód.
Polecam poczytanie na necie

Ostatnia edycja:
Ciao!

Na sprzedaz NOWE NAKLEJKI NA SCIANE!

1. Hello Kitty- 6e
2. Papugi i Myszka Mickey- (wielkosciowo nie sa b.duze- dlugosc papug to 27 cm)- 6e

Załączniki

• hello kitty..jpg
    hello kitty..jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 50
  • papugi..jpg
    papugi..jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 49
Witam wszystkie mamuski!Mam do sprzedania wozek mothercare urban detour vesta 3 wheeler - sunshine.Bardzo leciutki i zwrotny.Przeznaczony od narodzin dziecka.Super jako spacerowka,duzy kosz na zakupy,miejsce na kubek z kawka.Stan bardzo dobry,uzywany tylko 6miesiecy.Cena 65euro(119 w sklepie)Zobacz załącznik 221057Zobacz załącznik 221058Zobacz załącznik 221056

Salii...coś te załączniki nie chcą mi zadziałać, nie wiem może problem jest z moim komp. Pozdr...

Fakt-linki są coś nie teges
Sprzedam klatkę dla ptaszków(kanarków,zeberek,nierozłączek,czy innych ptaszków),akwarium-25l.,przypominam-przyrząd do ćwiczeń,oraz nieśmiertelne-futerko:)

Cos pewnie zle wgralam:tak:Wrzuce jeszcze raz,moze bedzie lepiej:-D

Załączniki

• buggy1.jpg
    buggy1.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 45
  • buggy2.jpg
    buggy2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 38
  • buggy.jpg
    buggy.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Fakt-linki są coś nie teges
Sprzedam klatkę dla ptaszków(kanarków,zeberek,nierozłączek,czy innych ptaszków),akwarium-25l.,przypominam-przyrząd do ćwiczeń,oraz nieśmiertelne-futerko:)

Lubiczanka...biedne te twoje furetko, taakiee nie chciane :( mogłaś wcześniej wystawić na sprzedaż jak jeszcze nieźle mroziło. Teraz jak się wiosna zaczyna to ty z futerkiem wyskakujesz :D

Do góry