reklama
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Sprzedam wózek spacerowy cena 20e.
Sprzedam konia na biegunach cena 25e.
Sprzedam konia na biegunach cena 25e.
iggymama
kwietniowa mama"08
Mam do sprzedania kilka oryginalnie zapakowanych sztuk -SLIMMER BELT. 10E za sztukę
Pas pomagający w pozbyciu się tzw. brzuszka, rzeczywiście działa!!
Działanie pasa wyszczuplającego polega na miejscowym podniesieniu temperatury ciała. W efekcie tego zostaje przyspieszony proces przemiany materii powodując spalanie tkanki tłuszczowej i utratę zbędnych kilogramów. Można go nosić pod ubraniem robiąc zakupy czy prowadząc samochód.
Polecam poczytanie na necie
Ostatnia edycja:
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Witam wszystkie mamuski!Mam do sprzedania wozek mothercare urban detour vesta 3 wheeler - sunshine.Bardzo leciutki i zwrotny.Przeznaczony od narodzin dziecka.Super jako spacerowka,duzy kosz na zakupy,miejsce na kubek z kawka.Stan bardzo dobry,uzywany tylko 6miesiecy.Cena 65euro(119 w sklepie)Zobacz załącznik 221057Zobacz załącznik 221058Zobacz załącznik 221056
Lewcia87
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamuski!Mam do sprzedania wozek mothercare urban detour vesta 3 wheeler - sunshine.Bardzo leciutki i zwrotny.Przeznaczony od narodzin dziecka.Super jako spacerowka,duzy kosz na zakupy,miejsce na kubek z kawka.Stan bardzo dobry,uzywany tylko 6miesiecy.Cena 65euro(119 w sklepie)Zobacz załącznik 221057Zobacz załącznik 221058Zobacz załącznik 221056
Salii...coś te załączniki nie chcą mi zadziałać, nie wiem może problem jest z moim komp. Pozdr...
kasia limerick
Salii...coś te załączniki nie chcą mi zadziałać, nie wiem może problem jest z moim komp. Pozdr...
u mnie tez nie dzialaja(
lubiczanka
Fakt-linki są coś nie teges
Sprzedam klatkę dla ptaszków(kanarków,zeberek,nierozłączek,czy innych ptaszków),akwarium-25l.,przypominam-przyrząd do ćwiczeń,oraz nieśmiertelne-futerko
Sprzedam klatkę dla ptaszków(kanarków,zeberek,nierozłączek,czy innych ptaszków),akwarium-25l.,przypominam-przyrząd do ćwiczeń,oraz nieśmiertelne-futerko
reklama
Lewcia87
Fakt-linki są coś nie teges
Lubiczanka...biedne te twoje furetko, taakiee nie chciane mogłaś wcześniej wystawić na sprzedaż jak jeszcze nieźle mroziło. Teraz jak się wiosna zaczyna to ty z futerkiem wyskakujesz
Podziel się: