reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNY,JA PIERWSZY RAZ NA TYM FORUM;-)
STRASZNIE SIĘ CIESZĘ,ŻE WAS ZNALAZŁAM
ZA 4 TYGODNIE PRZYJDZIE NA ŚWIAT MOJA CÓRECZKA I POTRZEBUJĘ KILKA RZECZY DLA NIEJ MIN. CHUSTY...POSZUKUJĘ CHUSTY DO WIĄZANIA DLA NIEMOWLAKA LUB NOSIDEŁKA W STYLU BABASLINGS...POSZUKUJĘ WÓZECZKA TYPU SPORTOWY,LEKKI ,ŁATWY W PRZEMIESZCZANIU ( BO MAMY JEDEN ALE CIĘŻKI I KLOCEK) SZUKAMY WSZELKIEGO RODZAJU GADŻETÓW DLA DZIDZI!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM Z LIMERICK ALE MAMY AUTO WIĘC JAK WARTO PO COŚ SIĘ RUSZYĆ TO NIE MA PROBLEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOBIETY Z LIMERICK I OKOLIC...ODEZWIJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM:cool2:

SPRZEDAM :tak:wanienkę za 5€ :tak:oraz ciuszki,czapeczki ,buciki itd .dla dziewczynki od 0-6 miesięcy dwa duże wory za 60€ :tak:koszyk z stojakiem różowo biały za 30€:tak:zainteresowanych zapraszam na pv.. pa

Sprzedam Ciuszki dla chłopczyka 0-12 m, wiekszosc 3-6 m........zapraszam
ponad 10 szt spodni, 6 par dresikow, 15 szt czapeczek, 12 bluzek, 4 bluzy, 10 tshirtow, 4 koszule, 2 kurteczki, 2 grube sweterki, buciki nike, sandalki, kapcie, ponad 40 szt spioszkow kaftanikow body.....80e

Załączniki

• 2..jpg
    2..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 44
  • 4..jpg
    4..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 6..jpg
    6..jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 38
  • 5..jpg
    5..jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 3..jpg
    3..jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 7..jpg
    7..jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 1..jpg
    1..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 063..jpg
    063..jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Agusiek dopiero co kupilas spacerowke hmm juz sie znudzila??? Widze ze ty masz tak jak ja, tez zmienialam wozki jak rekawiczki, ale teraz mam bardzo wygodny dla mnie i Wiktora. Zycze powodzenia w poszukiwaniach.

reklama
Hej!

Mam do sprzedania łóżeczko 70x 140cm, 3-poziomy ustawienia materaca, osłonki plastikowe na poręcze(zabezpieczenie przed gryzieniem), łóżeczko zmienia się później w junior bed(po zdjęciu boków i obniżeniu przód-tył)-posłuży więc spokojnie do 3-5 lat(w zależnosci od wielkości dziecka). Może być z materacykiem, zwykły piankowy, używany-gratis. Kolor jasny-sosna(?),firmy-Cosatto. Łóżeczko jest bardzo solidne i wytrzymałe. Nosi normalne ślady użytkowania(użytkowane przez jedno dziecko). cena 100euro
[FONT=&quot](wygląda mniej więcej tak; niestety jest złożone, więc nie mogłam zrobić oryginalnych fotek :( Więcej zdjec mogę przesłać zainteresowanym na mila)
[/FONT]DSCN4859..jpg
[FONT=&quot]
[/FONT] Sprzedam też stojak pod wanienkę małą. Jest bardzo wygodny bo wysoki, więc przy kąpieli dzidziusia nie trzeba się schylać i nie cierpi kręgosłup. Nieużywane, bo rodzina sie pomyliła i dostarczyła nam dużą wanienkę.Cena 15 euro.
DSCN2574..jpg

Lokalizacja-Galway, tel.0877909982

Do góry