reklama
Lewcia87
Fanka BB :)
Paulinko, wielkie dzieki:-)
Jak juz go kupie, to nikomu nie pozwole na nim usiascNo chyba, ze jakas karmiaca mamusia mnie odwiedzi...;-)
Monia jak będziesz miała takie cudo to będę Cię odwiedzać częściej niż ci się wydaje

A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?
Cześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway

Ostatnia edycja:
pauletta82
Sexy Big Mamma
Sylvia a czy masz materac do tego łóżeczka również??czy tylko ten co miał na stanie?? możliwe że będę zainteresowana ale muszę jeszcze wieczorem porozmawiać z mężem jak wróciCześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.

Mamo_Ady ja już mam nowy fotelik tzn. Paweł już kupił przywiezie mi wieczorem

Rock a Bye Glider Chair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores bo to za 99.99 out of stock wszędzie

A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lewcia87
Fanka BB :)
Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić

Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić![]()
babki a o jakim mieście mowa? bo jestem spod Limerick a bym chętnie kupiła taki materac

Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mowa o Galway.
Nowy oczywiscie 
Ja kupilam wlasnie u nich, kokos-pianka-gryka, 120x60 za 30eDzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić![]()

Mowa o Galway.
Ja kupilam wlasnie u nich, kokos-pianka-gryka, 120x60 za 30eNowy oczywiscie
![]()
tabasia fajna cena szkoda że tak daleko ode mnie

reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Jeżeli od Sylvi odkupię łóżeczko to będe miała na zbyciu materac kokos-pianka-kokos w bdb stanie często przekręcałam żeby się nie wyleżał ....do łóżeczka Graco on nie pasuje inne wymiary i będe misiała zwykły materac kupić tutejszy jeżeli Sylvia nei maDzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)

Podziel się: