reklama
Lewcia87
Fanka BB :)
Paulinko, wielkie dzieki:-)
Jak juz go kupie, to nikomu nie pozwole na nim usiasc No chyba, ze jakas karmiaca mamusia mnie odwiedzi...;-)
Monia jak będziesz miała takie cudo to będę Cię odwiedzać częściej niż ci się wydaje
A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?
Cześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway
Ostatnia edycja:
pauletta82
Sexy Big Mamma
Sylvia a czy masz materac do tego łóżeczka również??czy tylko ten co miał na stanie?? możliwe że będę zainteresowana ale muszę jeszcze wieczorem porozmawiać z mężem jak wróciCześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.
Mamo_Ady ja już mam nowy fotelik tzn. Paweł już kupił przywiezie mi wieczorem kupił w Athlone bo w Galway out of stock tylko że ja mam to
Rock a Bye Glider Chair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores bo to za 99.99 out of stock wszędzie
A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lewcia87
Fanka BB :)
Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić
Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić
babki a o jakim mieście mowa? bo jestem spod Limerick a bym chętnie kupiła taki materac
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mowa o Galway.
Ja kupilam wlasnie u nich, kokos-pianka-gryka, 120x60 za 30e Nowy oczywiscieDzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
Mowa o Galway.
Ja kupilam wlasnie u nich, kokos-pianka-gryka, 120x60 za 30e Nowy oczywiscie
tabasia fajna cena szkoda że tak daleko ode mnie
reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Jeżeli od Sylvi odkupię łóżeczko to będe miała na zbyciu materac kokos-pianka-kokos w bdb stanie często przekręcałam żeby się nie wyleżał ....do łóżeczka Graco on nie pasuje inne wymiary i będe misiała zwykły materac kupić tutejszy jeżeli Sylvia nei maDzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
Podziel się: