reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Paulinko, wielkie dzieki:-)
Jak juz go kupie, to nikomu nie pozwole na nim usiasc:-D No chyba, ze jakas karmiaca mamusia mnie odwiedzi...;-)

Monia jak będziesz miała takie cudo to będę Cię odwiedzać częściej niż ci się wydaje:-D:-D:-D

A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?

No prosze jak tez chce wlasniekupic za rozsadna cene.Ciekawe czy jeszcze maja w Limericku.Mezu jedzie jutro moze kupi..

Cześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway

naforumb.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny mam do sprzedania łóżeczko 'travel cot Graco' z przewijakiem, melodyjkami i wibracjami. Kupiłam je 6 miesięcy temu można powiedzieć że jest nie używane, moja córunia spała w nim raz. 50 euro. Mam również kołyske ' fisher price' z dwoma prędkościami i melodyjkami. 50 euro. Jak się naucze jak to dodam zdjęcia. pozdrawiam.
Moge również oddać pompke ręczną i użądzenie do słuchania bicia serca dzidziusia w brzuszku. Jestem z Galway
Sylvia a czy masz materac do tego łóżeczka również??czy tylko ten co miał na stanie?? możliwe że będę zainteresowana ale muszę jeszcze wieczorem porozmawiać z mężem jak wróci :tak:

Mamo_Ady ja już mam nowy fotelik tzn. Paweł już kupił przywiezie mi wieczorem:tak: kupił w Athlone bo w Galway out of stock :sorry: tylko że ja mam to
Rock a Bye Glider Chair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores bo to za 99.99 out of stock wszędzie :eek:

A tak swoją drogą mam pytanie odnośnie tego komisu w Galway Olivier tak? Czy chodzi o ten który jest na bussines parku tam gdzie Aga, Papu itd. ?
:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić :-D

babki a o jakim mieście mowa? bo jestem spod Limerick a bym chętnie kupiła taki materac :tak::tak:

Mowa o Galway.
Dzięki :-)Coś wiedziałam na temat komisu, ale nie znałam nazwy i zawsze to cos :-)
A wybieram się po materac do łóżeczka, bo podobno mają nówki sztuki z wkładem kokosowo jakimś tam.:-) I nie drogo można kupić :-D
Ja kupilam wlasnie u nich, kokos-pianka-gryka, 120x60 za 30e :tak: Nowy oczywiscie :happy:

reklama
Jeżeli od Sylvi odkupię łóżeczko to będe miała na zbyciu materac kokos-pianka-kokos w bdb stanie często przekręcałam żeby się nie wyleżał ....do łóżeczka Graco on nie pasuje inne wymiary i będe misiała zwykły materac kupić tutejszy jeżeli Sylvia nei ma :sorry:

Do góry