reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja daję od początku Bebilon (kilka razy kupiłam Bebiko). Nie wiem,czy dobre,czy nie. Mateusz pije,a to najważniejsze. Kaszkę kupuję jabłkową, gruszkową, bananową(najdelikatniejszą w smaku) i dosypuję ją na noc.
Wybrałam Bebilon,bo... szwagierka go używała. Oczywiście gdyby małemu coś było lub nie chciał pić to szukałabym innego. W zasadzie z kosmetykami też tak było. Kupiłam Nivea,a szampon J&J,bo szwagierka tego używała\,Mikołajowi nic nie było, więc po co szukać dobrych kosmetyków od początku.
Wybrałam Bebilon,bo... szwagierka go używała. Oczywiście gdyby małemu coś było lub nie chciał pić to szukałabym innego. W zasadzie z kosmetykami też tak było. Kupiłam Nivea,a szampon J&J,bo szwagierka tego używała\,Mikołajowi nic nie było, więc po co szukać dobrych kosmetyków od początku.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Uff. A już myślałam, że tylko mój taki pijak Dziś Maciuś trochę gardził jedzeniem, więc mu mleko dawałam. Nawet nie próbuję policzyć ile wypił
Wika też uwielbia mleczko i czasem jak grymasi w dzień z jedzeniem to dostaje mleczko i wypija rano i w południe 180 a na noc 210 dodatkowo zjada z nami normalne śniadanki i obiad a na podwieczorek owocki póki co z krzaczka jeszcze
zgadzam się te nowe danonki są super.Oliwka też za nimi przepada.Widziałyście nowośc Danonków. Pół na pół: serek+ muss owocowy. Fajna sprawa dziś dam Adasiowi na śniadanko z bułeczką
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
A jakie mleczko dajecie dzieciom? Jakie uwazacie za najlepsze?
My lecimy na HIPP 3
reklama