majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Po 12. miesiącu. Ja jeszcze nie dawałam.A od kiedy można podać kiwi?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 12. miesiącu. Ja jeszcze nie dawałam.A od kiedy można podać kiwi?????
Stas tez je wszyskie, ananansy, wisnie, agrest, porzeczki itp. Nie dawalm mu grejfruta bo kwasny. Zreszta juz wszystko je za wyjatkiem orzechow ( nie pogryzie) i czystej czekolady...ja kiwi podaje juz jakies 2-3 miesiace i nic hani nie jest
owoce to ona je wszystkie te egzotyczne tez, mango, melon, arbuz, kaki, kiwi, jablka, banany, brzoskwinie, nektaryny, mandarynki wczoraj figi, najbardziej lubi winogrono, sliwki itp itd
Stas tez je wszyskie, ananansy, wisnie, agrest, porzeczki itp. Nie dawalm mu grejfruta bo kwasny. Zreszta juz wszystko je za wyjatkiem orzechow ( nie pogryzie) i czystej czekolady...
Nektarynki daje ze skorka a sliwki i winogrona to zalezy od tej skorki - czy cienka czy taka co sie az sama prosi by ja obrac...Wiecie co aż mi głupio się zapytać a te winogrona podajecie ze skórką bo ja do tej pory zawsze obierałam tą skórkę? tak samo śliwki i nektarynki ? Tylko się nie śmiać ze mnie ja to dopiero początkująca mama jestem przy kolejnym będzie jak pisała Justyna a przy następnym to pewnie pestki zostawie ;-)żartowałam aż takich planów nie mam.
Wazne zeby bylo miekkie, dojrzale. Posmaruj nim, jak maslem chlebek. Wiem ze z avokado robi sie saltaki ale to juz wg uznania i podniebienia malucha.HRUDZIA ty tu jestes znawczynia co do avokado kupilam dzis i prosze napisz jak moge je podac malej by zjadla ze smakiem
Monia, NuŚka, jak Wy to robicie, że oni tacy szczupli? Jak możecie to napiszcie na wątku o jedzeniu ile jedzą. Jestem ciekawska. Mój waży podobnie do Piotrusia.