majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, Maciuś rano po przebudzeniu pije mleko na leżąco i przez to zagęszczam je kleikiem. Nie leci tak szybko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Donkat, Maciuś rano po przebudzeniu pije mleko na leżąco i przez to zagęszczam je kleikiem. Nie leci tak szybko.
starcza pod jakim wzgledem? najada sie macius?Donkat, to strasznie dużo tej kaszki. Ja daję na 6 miarek mleka 2 miarki kleiku i starcza.
Tak, najada się. 2 miarki kleiku wystarczą, by mleko nie leciało za szybko.starcza pod jakim wzgledem? najada sie macius?
A to jest jedyna porcja kaszki na dzień jaką Julitka dostaje? Bo jeśli tak, to ok. Więcej się nie zaleca. A powiedz mi czy jak dasz te 6 miarek kaszki to mleko nie gęstniej za bardzo w trakcie picia? Bo jak dałam raz 3 miarki to pod koniec Maciuś nie mógł już wypić, bo było za gęste.