reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To nic,że ma tylko 2 ząbki. W zasadzie nie o ząbki chodzi tylko o rzucie. Doskonale poradzi sobie z większymi kawałkami. Na początek sprubuj zmiksować,ale nie na taką papkę, tylko niech zostaną trochę większe kawałki. Zmiażdży je dziąsełkami.a tak apropo mój mały je jeszcze miskowane rzeczy, bo tylko 2 ząbki
Nie wiem czy już o tym pisałam ale Igor ostatnio stwierdził że po co jeść kanapki z szyneczką jak można zjadać samą szyneczkę i tak z góry wybiera szyneczkę i zjada a chlebek sobie leży a jak przez pomyłkę zabierze kawałeczek chlebka z szyneczką to wypycha języczkiem chlebek i zjada samą szyneczkę jakie to cwane a co będzie później strach pomyśleć
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dobre To u nas było podobnie, tzn. ja nałożyłam mu na talerz (ten co zdjęcie dałam) kalafiora, ziemniaka i mięsko, to mimo że przekręcałam co róż talerz, żeby jadł wszystko, on wyjadł najpierw kalafioraa jak przez pomyłkę zabierze kawałeczek chlebka z szyneczką to wypycha języczkiem chlebek i zjada samą szyneczkę jakie to cwane a co będzie później strach pomyśleć
A ja się dziś umęczyłam przy karmieniu na kolację, bo Maciuś wyrywał mi łyżeczkę i wkładał ją do miseczki i .... tyle Nie wkładał jej do buzi. A wiecie czemu? Bo dziś na zajęciach z pedagogiem się tego uczył
Dokładnie jakbym widziała Adasia, ale jeszcze mały jak zje szyneczkę to później z chlebka skrobie masełko i oblizuje paluszki.Nie wiem czy już o tym pisałam ale Igor ostatnio stwierdził że po co jeść kanapki z szyneczką jak można zjadać samą szyneczkę i tak z góry wybiera szyneczkę i zjada a chlebek sobie leży a jak przez pomyłkę zabierze kawałeczek chlebka z szyneczką to wypycha języczkiem chlebek i zjada samą szyneczkę jakie to cwane a co będzie później strach pomyśleć
reklama
. A wiecie czemu? Bo dziś na zajęciach z pedagogiem się tego uczył
a do jakiego pedagoga chodzisz i po co????