reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

troche jestem w szoku ze wy tak mozecie podawac godziny jedzenia maluszkow. ja bym miala z tym wielki problem.
u mnie to godziny takie mniej więcej

Ja daję soki przecierowe, kupuję głównie z bananem,bo one niby nie mają cukru. Zależy mi też na tym żeby soczek miał marchewkę, na ładną cerę;-)
Daję też wodę, kompocik, jak nie mam nic pod ręką to zaparzę herbatkę naszą ,ale słabszą. Klavel, tak na oko

reklama
Klavell, ja bym dała każdą prócz tej ostatniej, bo nie wiem czy takie małe dzieci mogą pić ziele palczatki i korzeń cykorii.Ja myślę, że możesz ją zrobić taką trochę słabszą, czyli zaparzyć w większej ilości wody niż podane na opakowaniu.

Klavell, ja bym dała każdą prócz tej ostatniej, bo nie wiem czy takie małe dzieci mogą pić ziele palczatki i korzeń cykorii.Ja myślę, że możesz ją zrobić taką trochę słabszą, czyli zaparzyć w większej ilości wody niż podane na opakowaniu.
:tak::tak::tak:..no i moze na poczatek ostroznie z tymi co maja skorke cytryny, bo to zawsze cytrusy:eek:
Te "aromaty" mi sie nie podobaja ale ja tez nie znalazlam herbaty owocowej bez:no: Moze nie sa takie zle.

cytrusy hanifka juz je i alergi nie ma na cale szczescie co do tych aromatow to tez sie zastanawialam ale skoro sa we wszystkich herbatkach to nie jest chyba to takie zle

tak was czytam i sie zastanawiam,czy nie robie zle nie dajac julitce prawie w ogole sokow i herbatek, tylko poje sama woda??

reklama
Do góry