reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

Ja sie y jednej strony ciesze bo powyższe, ale z drugiej chciałabym żeby inne smaki tez poznawał

nowe smaki i w sumie witaminki:-)

a my wlasnie pijemy soczek z kubka-niekapka i juz nawet sprawnie to idzie, bo wczoraj julitka nie wiedziala jescze o co chodzi i ssala jak buytelke:-)

reklama
julitka ma juz za soba jajecznice na parze, choc nie byla nia zachwycona. pasztecik tez jadla, nawet z apetytem. najbardziej mi smutno, bo wczoraj sie krzywila na moja ogorkowa, otrzasalo ja po kazdej lyzeczce, a taka delikatniutka zrobilam-hli, hlip!

przyjedzie babcia, to bedzie dogadzala wnusi, od mojej mamy julitka zje wszyskto-hahaha!:-)

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

:tak::tak::tak:julitka tez lubi czarne porzeczki. ja jej wyciskam miazsz na jezyczek, bo to za male kulki,zeby zgniotla sama. dzis sie z niej usmialam, bo idizemy sobie w pole na malinki a ona juz w polowie drogi mlaska, co oznacza,ze chce jesc. maly lobuz zapamietal, ze tam sie je!!!:-D:-D:-D

a w ogole, to nie wiem, wisnie kwasne jak cho... je, grefruta kiedys tez, porzeczki tez nie sa najslodze, a zupy ogorkowej nie chcialaa!!!!!

To tylko zazdroscic - bo to i zdrowe i ekonomiczne. Stachulec gardzi przezroczysta ciecza.:sorry:
czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:

czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:
Na coś trzeba umrzeć:-D:-D
No to ja juz powinnam co najmniej świecić:tak::laugh2:

reklama

ja teraz daje julitce zwykla wode gotowana, juz nie mineralna. jednak i ja powinam swiecic, bo wczesniej wypijajalam hektolitry mineralki.:cool:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry