reklama
izabela352
Fanka BB :)
moze zaluzmy nowy watek... parowkowy
Przypomniało mi się jeszcze jedno o czym mówili w reportażu, aby nie dać się nabrać na promocyjną cenę np szynki, kiełbasy czy innego mięsa bo to może oznaczać jedno złą jakość miesa lub małą zawartość mięsa w mięsie.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ale dyskusja
ja też lubię parówki i szymek i Wiki też ale ni ejemy ich codziennie
za to wczoraj Wika najadła się paiasku ja patrzę a ona w piaskownicy łap go w łapkę i do buzi ja jej na to pozwoliłam bo pomyślałam że jak spróbuje to wypluje i więcej nie weźmie a ona znów garść i do buzi to ziólko
truskawki mała je codziennie takie zwykłe raz umyte raz nie do łapki jest w tedy mistrzynią w wyciskaniu heheheheh
no i dziś jadła sama obiadek (ziemniaczki z rozdrobnionym kotlecikiem z polędwicy z indyka) fakt pół wylądowało na podłodze ale dość dużo zjadła
ja też lubię parówki i szymek i Wiki też ale ni ejemy ich codziennie
za to wczoraj Wika najadła się paiasku ja patrzę a ona w piaskownicy łap go w łapkę i do buzi ja jej na to pozwoliłam bo pomyślałam że jak spróbuje to wypluje i więcej nie weźmie a ona znów garść i do buzi to ziólko
truskawki mała je codziennie takie zwykłe raz umyte raz nie do łapki jest w tedy mistrzynią w wyciskaniu heheheheh
no i dziś jadła sama obiadek (ziemniaczki z rozdrobnionym kotlecikiem z polędwicy z indyka) fakt pół wylądowało na podłodze ale dość dużo zjadła
dziewczyny tylko prosze nie śmiejcie się ale mam do Was pytanko tyn zaczyna sie teraz wysyp truskawek i chciałabym trochę zamrozić jak to najlepiej zrobić, w całości czy może zmiksować z cukrem- jak Wy robicie???:?
Klavell ale ta Twoja Hani jest słodka
Klavell ale ta Twoja Hani jest słodka
reklama
w calosci najlepiej, i zeby nie byly mokre bo sie w bryłę zamienią.