reklama
izabela352
Fanka BB :)
ze mnie tez prosze sie nie smiac platki owsiane blyskawiczne sie gotuje czy tylko zalewa cieplym mlekiem?
gotuje Izunia meczu nie oglądasz?????;-)ze mnie tez prosze sie nie smiac platki owsiane blyskawiczne sie gotuje czy tylko zalewa cieplym mlekiem?
izabela352
Fanka BB :)
juz koncze czytac i zmykam
dziewczyny tylko prosze nie śmiejcie się ale mam do Was pytanko tyn zaczyna sie teraz wysyp truskawek i chciałabym trochę zamrozić jak to najlepiej zrobić, w całości czy może zmiksować z cukrem- jak Wy robicie???:?
Klavell ale ta Twoja Hani jest słodka
Asiu ja zawsze porciuje i zamrażam całe staram się tak rozdzielać, aby jeden woreczek był jako jedna porcja.
Krzysio od środy je wszystko co mu podam, bez grymaszenia i plucia
I już dwa razy zjadł KASZKE narazie taką ze słoiczka, ale jak się przyzwyczaji to spróbuje normalnej może będzie dobrze
A wczoraj zjadł też SEREK WANILIOWY
próbował też trochę kiełbasy na gorąco i to było pyszne
ktoś mi dziecko zaczarował;-)
I już dwa razy zjadł KASZKE narazie taką ze słoiczka, ale jak się przyzwyczaji to spróbuje normalnej może będzie dobrze
A wczoraj zjadł też SEREK WANILIOWY
próbował też trochę kiełbasy na gorąco i to było pyszne
ktoś mi dziecko zaczarował;-)
kazda Mama Ma Prawo Mieć Własną Koncepcję Wychowywania, Karmienia Swoich Dzieci I Trzeba To Uszanować......
popieram!!!!!!!!!!!!!
reklama
praktycznie każda z dziewczyn wie że jestem chyba tu jedyną mamą trzymającą się schematu karmienia (wyjątek truskawki) jednak szanuję poglądy innych....
nikt nie chcę zaszkodzić swojemu dziecku....
mimo iż sama jeszcze nie podam kiełbasy Juli to jednak nie sądzę, żeby to było coś strasznego...
Ty też masz prawo wyrażać swoją opinię, ale można to robić w sposób bardziej delikatny....
nikt nie chcę zaszkodzić swojemu dziecku....
mimo iż sama jeszcze nie podam kiełbasy Juli to jednak nie sądzę, żeby to było coś strasznego...
Ty też masz prawo wyrażać swoją opinię, ale można to robić w sposób bardziej delikatny....