reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Jak myślicie, jak długo możemy dawać Maciusiowi mleko modyfikowane? On je bardzo lubi i codziennie rano wypija ok. 250 ml. Czy jak będzie miał np. 5 lat i nadal będzie je lubił, to może je pić? Nie chcę zmuszać go do zwykłego, bo sama za nim nie przepadam, poza tym mam złe zdanie o nim.

Jak myślicie, jak długo możemy dawać Maciusiowi mleko modyfikowane? On je bardzo lubi i codziennie rano wypija ok. 250 ml. Czy jak będzie miał np. 5 lat i nadal będzie je lubił, to może je pić? Nie chcę zmuszać go do zwykłego, bo sama za nim nie przepadam, poza tym mam złe zdanie o nim.
:tak: ja nie widzę żadnych przeciwskazań

OOO!!! Zastanawiałam się czy jest takie. Dobrze wiedzieć :tak::-)

a jaki "numerek" teraz pije Macius? ja daje Julitce 4.
nie wiem jak dlugo moja gwiazda bedzie pila mleko. wieczorem czasem juz odmawia, ale rano jak tylko otworzy oczy to wola mleczko. nie powiem, bo naszego tez sie napije od nas z kubkow, wiec raczej jej smakuje.
ja na razie sie upieram przy tym modyfikowanym, bo jendak Jultika nie zajada sie serem bialym, jogurt zje raz na jakis czas, wiec pozostalo jej mleko

Też 4. I tak jak Julitka nabiału mało jada, to niech chociaż tym mlekiem nadrobi. Wchodziłam na stronę Nutricii i nie ma tam mleka powyżej 3 roku życia :baffled::confused: Więc chyba, Kasiu, coś Ci się pomyliło. Może widziałaś "3" i pomyślałaś, że to powyżej 3 r.ż. :sorry2:

Też 4. I tak jak Julitka nabiału mało jada, to niech chociaż tym mlekiem nadrobi. Wchodziłam na stronę Nutricii i nie ma tam mleka powyżej 3 roku życia :baffled::confused: Więc chyba, Kasiu, coś Ci się pomyliło. Może widziałaś "3" i pomyślałaś, że to powyżej 3 r.ż. :sorry2:
ja też kiedyś słyszałam o mleku modyfikowanymdla dzieci powyżej 3 r.ż:tak:

reklama
Do góry