reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
dziewczyny a jak jest z melczkiem w tym wieku? Julitka ostatnio sie przezucila na mleko i ciagle sie go domaga: przed snem je ok.300ml, w nocy 150ml, rano (nie zawsze) 150ml i domaga sie takze na poludnie przed drzemka:szok:czy to zle jak pije tak duzo mleka?

Chyba nie ja tam nie widzę nic niepokojącego, wg mnie gorzej jakby dziecko nie chciało mleka ani nabiału. Kuba też sporo potrafi mleka wypić 300ml na noc i rano ok 220ml. Pewnie potrzebuje i dlatego tak się domaga lub po prostu jej smakuje.

Ja ostatnio mnie mleka daje, ale to ze względu na te krosty, wole dać nabiał w innej postaci, ale ostatnio mały zaczął domagac sie wiecej mleka, w nocy jak mu daje wodę to mówi: nie to, miko i odpycha kubek.

Donkat odpukać odpukać : ) tak dotrzymuje i waga to pokazuje : ) co prawda nie u Nas w domu bo jest popsuta, ale u cioci ważyłam małego i no no bardzo mi się to podoba co widziałam. Poza tym nóżki ma pulchniutkie a mamunie to bardzo raduje : )

Wczoraj dałam mu na próbe galaretke myślałam że pogardzi nią, ale nie zjadł całą małą miseczke.

dziewczyny a jak jest z melczkiem w tym wieku? Julitka ostatnio sie przezucila na mleko i ciagle sie go domaga: przed snem je ok.300ml, w nocy 150ml, rano (nie zawsze) 150ml i domaga sie takze na poludnie przed drzemka:szok:czy to zle jak pije tak duzo mleka?

Ale dajesz jej modyfikowane czy normalne?????A tak w ogóle to dosyć dużo Ci Julitka wypija tego mleka.Oliwka nie pije mleka z butelki juz od 11mies.Jada rano i wieczorem miseczkę kaszki mleczno-ryzowej.A z nabiału to je serki,jogurty,kanapki z serem białym i żółtym.
Bardzo polubiła kakao ale musiałam jej wycofać bo dostałą szorstkie i czerwone policzki.Także na razie czekolada wraz z kakao poszła w odstawkę.

reklama
Do góry