reklama
No tak...ale wlasciwie juz dzis tej graczki nie mial...
a to ok
Na zakwasie ,który można kupic gotowy w butelce w warzywniaku + warzywka, kiełbaska i jajeczkogagulec jak robisz żurek????? nie chciałaBYm dawać dziecku z proszku a takiego przyznam się nie umiem robić
u nas zaczęło się od noszenia buteleczki z keczupem, później wylizywanie okolic koreczka a później próbowanie z talerza. Mówiąc, że mały jada keczup mam na mysli, że dostaje na jajko na przykład, mała kapeczkę , tyle żeby go widział.nie daje ani majonezu, ani ketchupu. ketchup julitke bardzo pocuiaga, bo widzi jak my jemy, ale jje nie dajemy. slyszalam, ze jest jakis specjalny dla dzieic, ale nie wiem na ile on zdrowy.
zazwyczaj też tak robięNa zakwasie ,który można kupic gotowy w butelce w warzywniaku + warzywka, kiełbaska i jajeczko
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Polecam: Wiadomości Handlowe - Płatki Nesvita
Maciuś się tym zajada :-)
A gdzie mozna je kupić bo nigdzie ich nie widziałam.W supermarketach??? gdzie je kupujesz ?>??bo chciałabym spróbować.Polecam: Wiadomości Handlowe - Płatki Nesvita
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W Kauflandzie kupiłam, w osiedlowych sklepach też się zdarzają. Nie wszędzie są, to fakt. Chyba w Carrefourze Express też kupowałam.