luandzia1
Entuzjast(k)a
W mówi że Zuzka to jego mała Włoszka bo rano najchętniej nie jadłaby nic obiad tak sobie a tak od 17 je co jej się da zdrowe to nie jest ale cóż jej mama ma tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz pomyslimy... budza sie mniej wiecej o tej samej porze-Izabela, to pomóż mi, kochana, bo ja siedzę i myślę, jak to godzinowo rozplanować Maciuś wstaje na ogół ok.6 i od razu dostaje mleko (chcę przy tym zostać jeszcze jakiś czas), pierwszą drzemkę ma ok. 11 (1 godzinę), ostatni posiłek je o 18 (nie mleko), chcę, żeby nadal dostawał 2 razy mleko dziennie.
tak, juz od jakiegos czasu budyn (nie kupny tylko sama robie) i grysik robie na zwyklym mleku. na modyfikowanym nigdy mi nie wychodzil.Iza budyń robisz na zwykłym mleku?
a czy wiecie może czy nasze maluchy mogą pić kawę zbożową? Zuzka uwielbia podpijać tacie piankę i wołą KAWA (to chyba jedyna rzecz do jedzenia/picia której moja córa się domaga)