Gagulec to my dziś spróbjemy zapchac kichy małego na noc, zobaczymy co z tego wyniknie.
no to przespanej nocki życzę:-) i czekam na relacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gagulec to my dziś spróbjemy zapchac kichy małego na noc, zobaczymy co z tego wyniknie.
tez sie zastanawialam kiedy wreszcie podawac na kolacje cos innego niz butla. ale znajac zycie to piotrek chocby nie wiem ile tego chleba wciagnal to w lozeczku i tak bedzie darl jape o mlekoDziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłu Mały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.
no ja wlasnie od trzeciego miesiaca tez i tak sobie mysle czy to nie dzieki temu, ze piotrus po prostu nie nauczyl sie wybudzacNigdy nie dawałam jeść na śpika Jak był głodny tto się obudził i tyle. Tylko,że ja też mam ten luksus od 2 miesiąca i mały śpi od 20-22 do 9-10 z 1 pobudką na amciu.