reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To co zamiast wędlin??No i nie daje zywnosci przetworzonej czyli wedlin, puszek, slodkich jogurtow, slodkosci za wyjatkiem biszkoptow.
Na razie nie daje, potem moze gotowane jajko, twarozek, rybke, warzywka...ale wiem ze nie ominie mnie ta watpliwa przyjemnosc podania mu mu bulki z szynka. Ale poki co oszczedzam mu tej mikstury soli, konserwantow..no i miesa.To co zamiast wędlin??
sera zoltego nie, ziemniakow tez nieHrudzia kochana to co Ty jadasz jak mięsa nie? wędlin nie? chleba nie ????
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja jakbym mogła to bym non stop jadła owoce (uwielbiam wszystkie, prócz wiśni), jogurty naturalne i lody wodne
sera zoltego nie, ziemniakow tez nie
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe
Hruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)
Nie mam idealnej sylwetki i az boje sie pomyslec jakbym wygladala gdybym jadla te wszystkie popularne sniadania i obiady. Mam tendencje do tycia wiec nie wyboru...ale to temat na inny watekHruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)
reklama