reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

aaa jeszcze mam pytanie odnosnie chleba bo my z mezem nie jemy bialego pieczywa tylko ciemne z ziarnami czy moge takie ciemne pieczywo dawac hanifce

reklama
Hruda oczywiście, że małemu podeżremy słiki. A tak na prawdę to J dziś nie ma bo pilnuje tych od okien, aby dobrze wstawili, ja jeśc nie muszę, Adaś wyjątkowo ma słoiczek a Maja zje w przedszkolu.

Hrudzia kochana to co Ty jadasz jak mięsa nie? wędlin nie? chleba nie ????
sera zoltego nie, ziemniakow tez nie:-p
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:zawstydzona/y::-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe

sera zoltego nie, ziemniakow tez nie:-p
Na sniadanie jadam przetwory z jaj, ryby, pasty rybne wlasnej roboty, galaretki, salatki, warzywka, czasem dobry ser typu brie a ostatnio..malze, chlebek wasa. Na obiad zdarza mi sie zjesc miecho ale wiadomo - sama je przyrzadzam ...no tak mam, takie male zboczenie, fanaberia:zawstydzona/y::-)
Ale nie jestem taka pani nieskazitelna bo jaram szlugi i pije alk w postaci winka...wiec wszystko sie wyrownuje hehe

Hruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż :dry: ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)

Hruda Ty jadasz jak królowa :-) tylko pozazdrościć i nie dziwię się, że masz tak idealną sylwetke. Choć na śniadanie nie tknełabym małż :dry: ble ale brie owszem bo bardzo lubie pleśniawce :-)
Nie mam idealnej sylwetki i az boje sie pomyslec jakbym wygladala gdybym jadla te wszystkie popularne sniadania i obiady. Mam tendencje do tycia wiec nie wyboru...ale to temat na inny watek:zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry