...rozciamkuje...hmm rozczula mnie to bobasowe slowotworstwo mamus:-)ja też daje banana w kawałeczkach ładnie rozciamkuje zanim połknie
reklama
izabela352
Fanka BB :)
u nas z jedzeniem jest to samo. odmawia tylko jak jest spiacy.Wiesz ze do niedawna tak myslalam, ale ostatnio zmienilam zdanie. Stas potrafi odmowic zjedzenia obiadku bo jest spiacy i przeklada sen nad papu a myslalam ze on nawet na spiocha bedzie "zarl" byleby nie odmowic. Ale poza nielicznymi odstepami od normy: luuuuubi jesc
Ostatnio dyskutowalysmy o dziennej porcji mleka, a jaka powinna byc dzienna dawka napojow poza mlekiem? bo Stas cos wciaz malo wypija - czasem tylko 50 ml soczku. Jest jakas morma? Mam mu podawac plyny na sile?
piotrek tez malo wypija. chociaz jak sa teraz te upaly to setke herbatki przez caly dzien wyciumka . daje mu z niekapka ale bez zaworkow. latwiej sie mu tak podaje niz ze szklanki.
moj maly rano wypija 180 mleka a wieczorem nawet 300... to ile plynow mam dawac???Hruda, czytałam, że dobową normą jest tyle ile dziecko wypija mleka na jeden posiłek. Ale nic na siłę
naturalny bez cukru. dodaje do deserkuA jaki jogurt podajecie dzieciom????????
piotrek tez ze sloiczka wpinkoli calego, surowego nie bardzo. chyba, ze widzi ze ktos je to odgryzie kawaleczek i zje. i tak potrafi pol banana wciac.Oj ja też strachliwa jestem a tak w ogóle to Igor nie lubi bananka tzn jak jest w słoiczku z czymś to oki ale jak mu pogniotłam samego bananka to się skrzywił i już buziaczka nie otworzył.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wyciągnij średnią:-)moj maly rano wypija 180 mleka a wieczorem nawet 300... to ile plynow mam dawac???
no bo bananek jest mieciutki i latwo go dziaselkami rozciamciac))
hai stoi sobie w lozeczku i cisnie kupke jak ona smiesznie wyglada :-)
:-):-) Spoko!!!! Kuba też czasem tak stoi i ciśnie i wydaje takie śmieszne dzwięki
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Muszę się Wam pochwalić, że Maciuś zjadł dziś ok.180 g obiadku i nie dostał po tym mleczka. Dostał herbatkę. I co ciekawe, byl bardziej najedzony niż jak jadł 130 g i 100 ml mleczka.