reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Majandra a czemu nie dajesz skorki z chlepka maciusiowi mi pani ortodontka kazala wlasnie skorke dawa by hani proste zabki miala i powiedziala ze mam sie nie bac ze sie nie zakrztusi bo to wymamla i skorka zmieknie

ja tam z tych mniej bojacyhc jestem hani tez duze kawaly odgryza wszystkiego wafelkow ciasteczek chlebka siedze i ja obserwuje na poczatku troche kiepsko jej to szlo ale dzien dwa i sie przyzwaczaila i teraz tak dlugo w buzce miele az jej zmieknie rozdrobni sie i polyka bananka juz jej nie gniote tylko calego daje

j i polyka bananka juz jej nie gniote tylko calego daje
Oj ja też strachliwa jestem a tak w ogóle to Igor nie lubi bananka tzn jak jest w słoiczku z czymś to oki ale jak mu pogniotłam samego bananka to się skrzywił i już buziaczka nie otworzył.

reklama
Do góry