reklama
karola1388
Poprostu żyj...
kobietko no to super,ze tak ci sie udało.mnie sie podobaja blond pasemka takie cieniutki,ale u kogos bo ja mam czarne wlosy.buterfly ty mame na przyuczenie
??? a to skad ty wynalazłas poprzednia grupe krwi???
a ja za 1h musze wyjsc z domu bo mam wizyte u gina,a u nas zaczyna padac i burza sie rozkreca
no wiecie,ze normalnie jak siedzialam w domu i chcialam deszczu to nie bylo,a jak musze wyjsc,a pozniej mamy sql rodzenia to zaczyna sie pogoda pitloic
wogole odpisal facet z allegro,ze przesyłke wysle JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kase dostał w pon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj maz napisał do niego meila,ze nie wie jak to zrobi,ale sukienka ma jeszcze dzis byc wysłana i jesli do pt nie dotrze do nas to jak juz bedzie to idziemy na poczte i odsylamy ja za pobraniem i odrazu bedzie musial za nia zaplacic czyli oddac nam tym samym pieniadze...no jaja sobie chyba robi!!! 3 dni po on towar wysyła??? 
i nie ma co liczyc na pozytywny komentarz...

a ja za 1h musze wyjsc z domu bo mam wizyte u gina,a u nas zaczyna padac i burza sie rozkreca

emka01
Szczęśliwa mama:)
kłaczek a w Polsce to do 12 tc polecaja zrobić badania prenatalne,a Ty dopiero po tym terminie bedziesz miała pierwsze usg.
Tutaj gdyby były takie zasady to pewnie dziewczyny biegałyby co tydzien badać betkę czy wszystko jest ok. No nic zostaje troszke poczekac
Ciekawa jestem co tam spłodziliście
I co Karolek na to
Tutaj gdyby były takie zasady to pewnie dziewczyny biegałyby co tydzien badać betkę czy wszystko jest ok. No nic zostaje troszke poczekac
butterfly21
hope & love
:-) no a co, już nabrałam wprawy w opiece nad dzieckiem
a mama nie umie przewijać pampersów ( nie te czasy ) 
butterfly21
hope & love
:-) a co do krwi to z grupy 0 mam grupę B :-):-):-)
Ocho...Witam sie burzowo ciekawe czy zdarze Was nadrobic zanim mi net zniknie;-)do biegu gotowi START
Kobietka ogronme kciuki za prace...napewno w koncu znajdziesz cos fajnego &&&&&&&&&&
Karola spokojnie moze to tylko opoznienie...tylko dlaczego sie nie odzywa
glowa do gory
Wow Magda cudny zestwa ale sie bedziesz extra prezentowac:-)
Ja tez jestem lewa jesli chodzi o szpilorki a tak bardzo chcialabym pochodzic
:-(
Emka witaj co tam u Ciebie???
Moze i ja sobie zrobie od nowa gr krwi...mialam robiona przy okazji oddawania honorowego ale moze lepiej sprawdzic
Pozdrowionka Lachonki
Kobietka ogronme kciuki za prace...napewno w koncu znajdziesz cos fajnego &&&&&&&&&&
Karola spokojnie moze to tylko opoznienie...tylko dlaczego sie nie odzywa

Wow Magda cudny zestwa ale sie bedziesz extra prezentowac:-)
Ja tez jestem lewa jesli chodzi o szpilorki a tak bardzo chcialabym pochodzic

Emka witaj co tam u Ciebie???
Moze i ja sobie zrobie od nowa gr krwi...mialam robiona przy okazji oddawania honorowego ale moze lepiej sprawdzic

Pozdrowionka Lachonki
emka01
Szczęśliwa mama:)
Gatto 

taka nowa to nie jestem,ale avatarek sobie wynalazłam
Dziewczyny...nie ma co ukrywać,co czekać bo i tak ktoś mnie tu prędzej czy później konkretnie wyda;-)
Odebrałam dzisiaj betę-4 tc!!! Nie pytajcie o samopoczucie i reakcję,bo już wczoraj po teście ryczałam ze strachu...Co ma być to będzie...W pt ponowie badanie i wyjdzie czy jest wszystko ok...
No to co...moje fluidki posłałam juz dalej do Zjolki,ale Wam wszystkim życze pozytywnych staranek
)))
Acha-no i berek

Dziewczyny...nie ma co ukrywać,co czekać bo i tak ktoś mnie tu prędzej czy później konkretnie wyda;-)
Odebrałam dzisiaj betę-4 tc!!! Nie pytajcie o samopoczucie i reakcję,bo już wczoraj po teście ryczałam ze strachu...Co ma być to będzie...W pt ponowie badanie i wyjdzie czy jest wszystko ok...
No to co...moje fluidki posłałam juz dalej do Zjolki,ale Wam wszystkim życze pozytywnych staranek
Acha-no i berek
reklama
czarna76
Fanka BB :)
Magda , świetne zakupy ... oj będzie cie P pilnował zobaczysz
Kobietka , jak tam z paleniem ?
kłaczek , zjola , ja też Zerówka z plusem
zakupiłam mojemu panu różne witaminki , i jestem zaskoczona że on to wszystko bierze jak ja każe
przejety przyszły ojciec , no to juz nie przelewki ,cholipka ...
Emka !!!! Wow!!!! Superaśnie
Gratuluje , i wszystko jasne ! nie było Emki bo dziecko robiła 
Kobietka , jak tam z paleniem ?
kłaczek , zjola , ja też Zerówka z plusem
zakupiłam mojemu panu różne witaminki , i jestem zaskoczona że on to wszystko bierze jak ja każe

przejety przyszły ojciec , no to juz nie przelewki ,cholipka ...
Emka !!!! Wow!!!! Superaśnie