reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
kobietko no to super,ze tak ci sie udało.mnie sie podobaja blond pasemka takie cieniutki,ale u kogos bo ja mam czarne wlosy.buterfly ty mame na przyuczenie:szok::-D??? a to skad ty wynalazłas poprzednia grupe krwi???

a ja za 1h musze wyjsc z domu bo mam wizyte u gina,a u nas zaczyna padac i burza sie rozkreca:wściekła/y: no wiecie,ze normalnie jak siedzialam w domu i chcialam deszczu to nie bylo,a jak musze wyjsc,a pozniej mamy sql rodzenia to zaczyna sie pogoda pitloic:wściekła/y: wogole odpisal facet z allegro,ze przesyłke wysle JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kase dostał w pon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj maz napisał do niego meila,ze nie wie jak to zrobi,ale sukienka ma jeszcze dzis byc wysłana i jesli do pt nie dotrze do nas to jak juz bedzie to idziemy na poczte i odsylamy ja za pobraniem i odrazu bedzie musial za nia zaplacic czyli oddac nam tym samym pieniadze...no jaja sobie chyba robi!!! 3 dni po on towar wysyła??? :wściekła/y::wściekła/y: i nie ma co liczyc na pozytywny komentarz...

Zjola, spoko - przyjdzie moment i bedzie efekt.
Emka, PO 12 tygodniu - istotnie nie moge sie doczekac bo w sumie dopiero po scanie wiedzialam ze jest dobrze. Ano, taki system maja.

kłaczek a w Polsce to do 12 tc polecaja zrobić badania prenatalne,a Ty dopiero po tym terminie bedziesz miała pierwsze usg.
Tutaj gdyby były takie zasady to pewnie dziewczyny biegałyby co tydzien badać betkę czy wszystko jest ok. No nic zostaje troszke poczekac :) Ciekawa jestem co tam spłodziliście;) I co Karolek na to;)

Emka wrocila nowa z nowym avatarkiem (tak cie tylko Zjolu informuje:-p)

Klaczku tak logicznie pomyslec, to nie do konca taki zly jest ten angielski system, ale tylko w przypadku kiedy nie ma jakichs komplikacji:-(

Ocho...Witam sie burzowo ciekawe czy zdarze Was nadrobic zanim mi net zniknie;-)do biegu gotowi START

Kobietka
ogronme kciuki za prace...napewno w koncu znajdziesz cos fajnego &&&&&&&&&&
Karola spokojnie moze to tylko opoznienie...tylko dlaczego sie nie odzywa:wściekła/y:glowa do gory:tak:
Wow Magda cudny zestwa ale sie bedziesz extra prezentowac:-)
Ja tez jestem lewa jesli chodzi o szpilorki a tak bardzo chcialabym pochodzic:zawstydzona/y::-(

Emka
witaj co tam u Ciebie???

Moze i ja sobie zrobie od nowa gr krwi...mialam robiona przy okazji oddawania honorowego ale moze lepiej sprawdzic:tak:
Pozdrowionka Lachonki

Gatto :-D:-D:-D taka nowa to nie jestem,ale avatarek sobie wynalazłam;)
Dziewczyny...nie ma co ukrywać,co czekać bo i tak ktoś mnie tu prędzej czy później konkretnie wyda;-)
Odebrałam dzisiaj betę-4 tc!!! Nie pytajcie o samopoczucie i reakcję,bo już wczoraj po teście ryczałam ze strachu...Co ma być to będzie...W pt ponowie badanie i wyjdzie czy jest wszystko ok...
No to co...moje fluidki posłałam juz dalej do Zjolki,ale Wam wszystkim życze pozytywnych staranek:))))
Acha-no i berek

reklama
Magda , świetne zakupy ... oj będzie cie P pilnował zobaczysz;)
Kobietka , jak tam z paleniem ?
kłaczek , zjola , ja też Zerówka z plusem :)

zakupiłam mojemu panu różne witaminki , i jestem zaskoczona że on to wszystko bierze jak ja każe :szok:
przejety przyszły ojciec , no to juz nie przelewki ,cholipka ...

Emka !!!! Wow!!!! Superaśnie :) Gratuluje , i wszystko jasne ! nie było Emki bo dziecko robiła :)

Do góry