reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Gratuluję!!! i nie zapeszamGattotaka nowa to nie jestem,ale avatarek sobie wynalazłam
![]()
Dziewczyny...nie ma co ukrywać,co czekać bo i tak ktoś mnie tu prędzej czy później konkretnie wyda;-)
Odebrałam dzisiaj betę-4 tc!!! Nie pytajcie o samopoczucie i reakcję,bo już wczoraj po teście ryczałam ze strachu...Co ma być to będzie...W pt ponowie badanie i wyjdzie czy jest wszystko ok...
No to co...moje fluidki posłałam juz dalej do Zjolki,ale Wam wszystkim życze pozytywnych staranek)))
Acha-no i berek

emka01
Szczęśliwa mama:)
Dziewczyny wszystkie wiemy jak to może dalej wyglądać...Mam nadzieję,że teraz się uda,do 3 razy sztuka jak to mówią...Ja do głowy wbijam sobie jedną myśl:co ma być to będzie...
Lenka łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lenka łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gatto - dobrze, dobrze, śmiej się ze mnie emerytki
Ja tam avatarka nie zmieniam, bo przynajmniej jestem rozpoznawalna. Poza tym ja się bardzo przywiązuję do takich rzeczy i nie lubię zmian 
Czarna - buziaki
Emka - a tak mi coś w tym pierwszym poście podpadły te fluidki! Se myślę, czemu ona fluidki przesyła, to nie wie, że tak robią tylko ciężarówki ?
No i masz ci babo placek! Jak przeczytałam następny post, to już wiedziałam o co chodzi
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sypią się te fasolki, że hej. Normalnie plaga jakaś

Czarna - buziaki
Emka - a tak mi coś w tym pierwszym poście podpadły te fluidki! Se myślę, czemu ona fluidki przesyła, to nie wie, że tak robią tylko ciężarówki ?

Sypią się te fasolki, że hej. Normalnie plaga jakaś

Emka, po 12 t.c. jest pierwsze USG, na ktorym robi sie NT (albo i nie, sadzac po ciazy z Karolem), po 20 tygodniu jest kolejne (rutynowo ostatnie), tzw. detail scan, na ktorym sprawdza sie w zasadzie wszystko co sie da sprawdzic. W sumie prawidlowo bo NT wykonuje sie od 12 do 14 t.c. i w PL nie ma inaczej. Ty! Normalnie szok!
A co do trzech razy sztuka, to popatrz na moj podpis - sztuka jest, zdecydowanie solidna. Za trzecim razem...
Gatto, kiedy wietrza jakies komplikacje, wysylaja do lekarza na konsultacje i np. mnie to dotyczy - bede miala konsultacje, na pewno dodatkowe scany (blizej terminu), na pewno Clexane znowu. Jesli nie przewiduja komplikacji, bywa naprawde roznie, czasem koszmarnie. No i pierwszy trymestr w zasadzie ich nie dotyczy - "jak sie ma urodzic to sie urodzi". Niestety. Pojecie podtrzymania wczesnej ciazy tu nie istnieje.

Gatto, kiedy wietrza jakies komplikacje, wysylaja do lekarza na konsultacje i np. mnie to dotyczy - bede miala konsultacje, na pewno dodatkowe scany (blizej terminu), na pewno Clexane znowu. Jesli nie przewiduja komplikacji, bywa naprawde roznie, czasem koszmarnie. No i pierwszy trymestr w zasadzie ich nie dotyczy - "jak sie ma urodzic to sie urodzi". Niestety. Pojecie podtrzymania wczesnej ciazy tu nie istnieje.
emka01
Szczęśliwa mama:)
Kochane jesteście
Zjola mi samej dziwnie sie patrzy na mój avatar,bo nie miałam wczesniej
Ale tak patrze i patrze ,że dużo dziewczyn ma,więc może do mojego przywykne i zostawie
Póki co razi mnie w oczy

Wiecie jak mnie głowa boli z tego wszystkiego,zbyt duzo emocji,do tego ten upał i duchota,później burza!!
Czas poszukać jakiegoś filmu i kulnąć się do wyrka,może mi przejdzie...
Buziaki i pozdrówka dla wszystkich.
Kłaczek jeśli u mnie tym razem się uda,to powalczę tak jak Ty,jedno za drugim i już
)) no chyba,że to pierwsze nie da mi żyć i mi się odechce
))
Zjola mi samej dziwnie sie patrzy na mój avatar,bo nie miałam wczesniej

Wiecie jak mnie głowa boli z tego wszystkiego,zbyt duzo emocji,do tego ten upał i duchota,później burza!!
Czas poszukać jakiegoś filmu i kulnąć się do wyrka,może mi przejdzie...
Buziaki i pozdrówka dla wszystkich.
Kłaczek jeśli u mnie tym razem się uda,to powalczę tak jak Ty,jedno za drugim i już
Ostatnia edycja:
reklama