reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Gatto :-D:-D:-D taka nowa to nie jestem,ale avatarek sobie wynalazłam;)
Dziewczyny...nie ma co ukrywać,co czekać bo i tak ktoś mnie tu prędzej czy później konkretnie wyda;-)
Odebrałam dzisiaj betę-4 tc!!! Nie pytajcie o samopoczucie i reakcję,bo już wczoraj po teście ryczałam ze strachu...Co ma być to będzie...W pt ponowie badanie i wyjdzie czy jest wszystko ok...
No to co...moje fluidki posłałam juz dalej do Zjolki,ale Wam wszystkim życze pozytywnych staranek:))))
Acha-no i berek
Gratuluję!!! i nie zapeszam:tak:

Dziewczyny wszystkie wiemy jak to może dalej wyglądać...Mam nadzieję,że teraz się uda,do 3 razy sztuka jak to mówią...Ja do głowy wbijam sobie jedną myśl:co ma być to będzie...
Lenka łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gatto - dobrze, dobrze, śmiej się ze mnie emerytki :dry: Ja tam avatarka nie zmieniam, bo przynajmniej jestem rozpoznawalna. Poza tym ja się bardzo przywiązuję do takich rzeczy i nie lubię zmian :no:

Czarna - buziaki

Emka - a tak mi coś w tym pierwszym poście podpadły te fluidki! Se myślę, czemu ona fluidki przesyła, to nie wie, że tak robią tylko ciężarówki ? :-D No i masz ci babo placek! Jak przeczytałam następny post, to już wiedziałam o co chodzi :) Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sypią się te fasolki, że hej. Normalnie plaga jakaś :errr:

Emka, po 12 t.c. jest pierwsze USG, na ktorym robi sie NT (albo i nie, sadzac po ciazy z Karolem), po 20 tygodniu jest kolejne (rutynowo ostatnie), tzw. detail scan, na ktorym sprawdza sie w zasadzie wszystko co sie da sprawdzic. W sumie prawidlowo bo NT wykonuje sie od 12 do 14 t.c. i w PL nie ma inaczej. Ty! Normalnie szok!:-D A co do trzech razy sztuka, to popatrz na moj podpis - sztuka jest, zdecydowanie solidna. Za trzecim razem...
Gatto, kiedy wietrza jakies komplikacje, wysylaja do lekarza na konsultacje i np. mnie to dotyczy - bede miala konsultacje, na pewno dodatkowe scany (blizej terminu), na pewno Clexane znowu. Jesli nie przewiduja komplikacji, bywa naprawde roznie, czasem koszmarnie. No i pierwszy trymestr w zasadzie ich nie dotyczy - "jak sie ma urodzic to sie urodzi". Niestety. Pojecie podtrzymania wczesnej ciazy tu nie istnieje.

Kochane jesteście:)
Zjola mi samej dziwnie sie patrzy na mój avatar,bo nie miałam wczesniej;) Ale tak patrze i patrze ,że dużo dziewczyn ma,więc może do mojego przywykne i zostawie:)Póki co razi mnie w oczy:rofl2::-D
Wiecie jak mnie głowa boli z tego wszystkiego,zbyt duzo emocji,do tego ten upał i duchota,później burza!!
Czas poszukać jakiegoś filmu i kulnąć się do wyrka,może mi przejdzie...
Buziaki i pozdrówka dla wszystkich.

Kłaczek jeśli u mnie tym razem się uda,to powalczę tak jak Ty,jedno za drugim i już:))) no chyba,że to pierwsze nie da mi żyć i mi się odechce;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry