reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

pieniadze miał wysłane przelewem z konta na konto wiec w pon najprawdopodobniej je mial...powinien towar wysłac odrazu...w innej sytuacji nie denerwowała bym sie,ale jutro jest juz czwartek i jesli sukienki nie bedzie to w pt bede musiala jechac kupic druga,a tu kasa tez była wplacona...zła jestem,bo nigdy nie mielismy problemow z zamowieniami,a konto mamy juz długo i moj maz bardzo czesto robi zakupy...niestety w jednym negatywie z 26 czerwca ma napisane,ze sukienke ktos zamowił w lutym,a przyszła w czerwcu i ani tel nie odbierał ani na meile nie odpisywal.generalnie 98% pozytywnych opinii,ale było tez kilka neutralnych wlasnie o to,ze jest długi czas wysylki:-(

magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.

reklama
hej babolki zaszalałam poszłam do salonu fryzjerskiego i panie się nudziły akurat i mam blond pasemka :-D tak szybko to jeszcze nigdy mi się nie udało obrobić ,ale efekt super nie jest ich za dużo tak w sam raz akuracik czuję się teraz młoda i piękna :-D:-D:-D

:-) kłaniam się wszystkim, nisko niestety nie mogę bo mi siadają plecy, haha mała jest ciężka i ją noszę bo jeszcze do tego siorze wyskoczył dysk i jej nie podnosi ... mała śpi, ale zaraz powinna być w domu siora. Jutro przyjeżdża moja mama :-) na przyuczenie, pokażę jej co i jak- bo teraz kolej na jej 2 tyg opieki :D i w piątek do domu!!! odebrałam dziś wynik z grupą krwi i mi opadła kopra, ponieważ po 21 latach okazało się że mam inną grupę krwi niz wszędzie podaną :szok::szok::szok:

Tak se zjolka tlumacz...:-D
Buterfly, ja bym sprawdzila to jeszcze raz. Kiedys tez mialas robiona grupe, prawda? No, to jak raz jest tak, a raz inaczej, to ja bym powtorzyla badanie. MIalam robiona w ciazy w PL (gdzies w okolicach miedzy topnieniem ladolodu a powstawaniem wegla kamiennego), potem przy okazji krwiopijstwa, a tu i tak mi robili w ciazy z Karolem i teraz znowu. Za kazdym razem wychodzi ze jestem zero.:-D

No to i dobrze, bo konfliktu nie macie :) Moje dziecię też z tym nie będzie miało problemu. U mnie gorzej, bo ja mam rh- a M rh + ale jak na razie konfliktu nie było, ale efektów i tak nie ma, więc nie ma co sobie tym głowy zawracać.

reklama
Cześć dziewczyny:))Na troszkę zniknęłam,ale już postaram się wrócić na dobre:) Zaraz nadrobie zaległości.

Karola i Aniunia jak Wam suwaczki mkną:))))Szok:) Dopiero po nich widzę jak tygodnie uciekaja.
buterfly ja też całe zycie myślałam uparcie,że mam 0Rh-,a od roku wiem,że mam 0Rh+ :szok:
Gatto kochana to pewnie jutro wstawisz już suwaczek:)
Anulka a Ty co pipko???Jędrna dupcia,nowa praca,stare miłości ;-)Szalejesz:rofl2:
Zjolka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ masz fluidki,czekamy na dobre wieści od Ciebie:) A co do prawka-wkurzające jest to czekanie!!!Pamietam jak po nocach nie spałam,odliczałam dni do odebrania mojego świstka:)))A póxniej to już wiatr we włosach,asfalt zryty;)
Kłaczek Ty kochana też mkniesz z suwaczkiem:)))Ale usg dopiero w 12 tc;(((Bidulko pewnie się denerwujesz i chciałabyś juz widziec bijące serduszko...Jeszcze troszkę:)
Kobietko no no no,zmiana fryzurki:))Mam tylko nadzieję,że e-fajka jest w ruchu a nie inne dziadostwo;-)
Magdalena udanej imprezki w takim razie,dziewczyny piszą,że sukienka super,musze na nia zerknąć.

Ostatnia edycja:
Do góry