karola1388
Poprostu żyj...
pieniadze miał wysłane przelewem z konta na konto wiec w pon najprawdopodobniej je mial...powinien towar wysłac odrazu...w innej sytuacji nie denerwowała bym sie,ale jutro jest juz czwartek i jesli sukienki nie bedzie to w pt bede musiala jechac kupic druga,a tu kasa tez była wplacona...zła jestem,bo nigdy nie mielismy problemow z zamowieniami,a konto mamy juz długo i moj maz bardzo czesto robi zakupy...niestety w jednym negatywie z 26 czerwca ma napisane,ze sukienke ktos zamowił w lutym,a przyszła w czerwcu i ani tel nie odbierał ani na meile nie odpisywal.generalnie 98% pozytywnych opinii,ale było tez kilka neutralnych wlasnie o to,ze jest długi czas wysylki:-(
magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.
magdalena bardzo ładna ta sukienka i buciki tez super.ja wam pokaze jakie ja sobie buciki zakupilam u nas w miescie,a identyczne sa wlasnie na allegro: Buty Letnie Sandały Rzymianki Koturn f92 black 38 (2452017855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko,ze ja mam bezowe.