Witajcie :-)
No prosze jaki się fajny ruch w końcu tu zrobił aż miło, że tyle Was się odezwało :-)
Sis brzuszek dopiero zacznie rosnąć ale wiesz że ja chce wtedy jakieś foto nie??/
:-)
Madzia ja to już w ogóle nic nie mówię ale wiesz cicho też nie będę i czekam wiesz na co ;-) Ale fajnie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Marti mały cudny ale to już rok??
rany jak ten czas leci
Martuś cieszę się, że odżyłaś ale to prawda, że praca jest dobra na wszystko a tym bardziej jak ją lubisz :-) buziam kochana
Ilonka co to się dzieje kochana?? Nie ma mowy o żadnych depresjach, po rozpieszczaj się trochę, kochana ciepła kąpiel dobra książka może jakieś winko do tego albo ulubiony film i będzie lepiej a jak nie to tak jak piszesz znajdź sobie coś i zacznij się ruszać ruch jest dobrą formą na smutki od razu poczujesz się lepiej a jak i to Ci nie pomoże kochana to siadaj do kompa i pisz choćby do mnie coś zaradzimy na te złe samopoczucie. Trzymam kciuki będzie dobrze zobaczysz. I pamiętaj my jesteśmy jakby co to wal śmiało :-) buziaki
Jankesowa witaj to prawda dawno Cię nie było a suwaczek mknie jak szalony no i z tego co wyczytałam to się chłopak szykuje to gratuluje!! Masz już jakieś imie?? :-)
Graffa kobieto Ty się nie nastawiaj tak bo nic Ci z tego nie wyjdzie na spokojnie wszystko bez nerwa, siem nie martw ja starsza a nie panikuje
(chyba) ;-)
będzie dobrze jak tylko odpuścisz co nagle to po diable. Trzymam kciuki za powodzenie &&&
Ewcia witaj :-) fajnie, że się wtrącasz :-), wpadaj częściej :-)
Trawa u nas dzisiaj to kosmos ze śniegiem jest w nocy dowaliło równo nie wiem jak się przez te zaspy do sklepu jakiegoś dostać
ale fajnie ja uwielbiam taką pogodę
:-)
Zjola witaj :-) mam nadzieje, że to co nie idzie po Twojej mysli już się zmienia i za to trzymam kciuki &&&
U mnie zimna przez duże M ale fajnie na dworze jest.
Miłego weekendu dziewczyny pozdrawiam wszystkie serdecznie.