reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odskocznia;))))

ZJOLA!!!
ale zimno co?;-=))mnie znowu lamie w kosciach a dopiero co sie wyleczylam, masakra jakas.
Hej Monia a moze tak mnie walnij duchowo od razu w leb zebym na przyszlosc wiedziala co i jak;-):-p:-D

reklama
No wlasnie-gdzie jest Zjola??!!

Anulka nic mi nie mow-pizdzi na maksa,nienawidze takich skokow temp.
Dupa rosnie,opona tez..ech,latem znowu bede ryczec,ze poruta isc na plaze..ale do cwiczen nie umiem sie zmusic.

To ja sie chyba zalapalam na ostatni taki cieply tydzien w Polsce:)) Pogoda byla piekna.Mam przepiekne zdjecia.
Teraz u nas cieplej,wczoraj bylo przez chwile 20 stopni,dzis za to leje tak,ze nie mozna wyjsc z domu.
Jeszcze nie uzywamy ogrzewania wiec nie jest zle:)

Pamietam,ze kiedys na 1 listopada to juz w Polsce padal snieg i kobiety zakladaly futra na cmentarz:p

Emka,co Ci z ta waga?Az tak zle?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny lada chwila zaczna kawalerow do domu sprowadzac;)
Co u Milana? Co juz mowi? Nina malo gada,szkoda. Moja mama mowi,ze ja w jej wieku to juz dawno zdania zlozone gegalam...

Emka , właśnie ...mówi też niewiele
wszystko co wydaje dźwięki to bum-bum (auta, wiertarki, odkurzacz itp)
mówi mama, tata, gaga(to jest Blanka) , aja (to Maja) , cycy(smoczek) , a reszte pokazuje paluchem i gada po swojemu i my w zasadzie rozumiemy o co mu chodzi
ogólnie dobrze rozumie co sie do niego mówi , wykonuje polecenia typu : wrzuć pieluche do kosza , podnieś , podaj
każde dziecko ma swoje tempo rozwoju , więc ja narazie nieczego się nie doszukuje bo jest wg mnie ok

Dziewczyny o Matko Boska jedyna!:szok: Jak usłyszycie takie bum z monitora to tylko ja zeszłam na zawał
Od piątku czekam na @,dzis dałam za wygraną i kupiłam test, a tam dwie wielgachne krechy:szok::szok::szok:
I oczywiście od razu przypomniał mi się poprzedni raz i już sram w gacie i nie wiem co pierwsze mnie dopadnie zawał czy udar...
Jeszcze meżowi nawet ni epowiedziałam bo dopiero wraca z pracy.
Matko jedyna trzymajcie kciuki,módlcie się co tam tylko chcecie tylko nie zostawiajcie mnie teraz samej

reklama
Do góry