reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej.
Pisalam niedawno ale Emka mowi,ze tu juz nikt nie zaglada i zebym zagasila swiatlo :-D no to juz nie zagladalam kawal czasu.
Trudno sie rozstac z tyloma fajnymi osobami,z ktorymi sie tyle przezylo ale inne watki mi nie odpowiadaja.
Z kosmetykow z Lidla polecam perfumy Suddenly ktore sa bardzi udana podrobka Coco Chanell Mademoisell:) kosztuja mniej niz 20 zl albo kolo 4 euro:) a ponoc najlepsze znawczynie tematu sie nie orientuja,ze to podróbka:)[FONT=Arial, serif][/FONT]Wiec mozna zazyc odrobine luksusu:)) za male pieniadze:) Mam i polecam:)
Emka na pewno nie jest tak zle jak mowisz z tym Twoim wygladem:)) pewnie jestes wiele mlodsza ode mnie i masz wieksze pole po popisu.
Wystarczy sobie zrobic brwi,podmalowac troche kredka,lekko oczko podmalowac,troche bronzera na kosci policzkowe i od razu lepiej sie wyglada.
napisalabym jeszcze duzo ale mam akurat akurat moj "czas wolny" bo Mala spi wiec musze isc do kuchni gotowac.

Aniolkowa hahaha dobre z tym wolnym czasem, w ktorym to musisz gotowac....:-D

Mala mnie dzis wola i wola i krzyczy przy tym: "kaka" i "kaka"...se mysle: co jest zgrane? ide do sypialni a tam taki wielgachny pajak w rogu przy suficie, ze az mi slabo zrobilo:eek: zabilam dziada miotla, ale do tej pory mnie trzyma obrzydlistwo wrrrr:baffled:

Aniolkowa to dalas teraz..zaraz mi napiszesz,ze dzieli nas 20lat roznicy;) mam 33... zajrzyj na wiesci od rozpakowanych,ze starej ekipy jest tam Karola,Kwiatuszek,Czarna sporadycznie zaglada,Lili jest. Moze i Gatto bedzie tam nas odwiedzac.

Gatto a to kaka cholerna Was napadla,blee. Ja mam w rogu ogrodu domek drewniany,czesto lece w ten kat,zeby siostrze przez plot cos podac albo odebrac..i tak ostatnio biegiem wpadlam za ta szopke prosto w mega pajeczyne i mega pajaka,az stanelam blada a siora krzyczy-podejdz blizej,masz go na glowie,zrzuce go! Po tych slowach z ust wydobylam tylko-kur..bo umre,ratuj,ja pierd...pol wsi mnie slyszalo;)

Ja pajakow sie nie boje;-) zwlaszcza gdy sa daaaaaleko:-Dale jakbym wpadla twarza w pajeczyne i miala takiego pajaka na srodku ryjka to bym chyba wykorkowala:szok:

Czasem zagladam na rozpqakowane zeby poczytac co u dziewczyn ale tam w wiekszosci dzieciakowe sprawy a ja jestem w tym zielona:eek:

Elka my wlasnie tez zielone w tych sprawach,wiec ciagle panikujemy,pytamy itd stad tyle tematow o dzieciach,wiekszosc dziewczyn na watku ma pierwsze dziecko ,uczymy sie tego matkowania. Nie boj nic,dolaczysz do nas z malym smykiem i to pewnie szybciej niz Ci sie wydaje:) glowa do gory nasza wojowniczko-kto jak nie kobieta podola wszystkiemu?!

reklama
Gatto ja w moim wolnym czasie rozwijam swoje hobby po prostu-kulinaria te sprawy:)
A o pajakach nie mowcie nic...Do Irlandii dostaly z paczkach z bananami sie jakies male jadowie pajki,ktore gryza na smierc.Juz sa pierwsze ofiary.Teraz jak widze jakiegokolwiek to niestety zamiast za okno wedruje pod but:((
Emka ja tez mam czydziesciczy lata:) tosmy sie zgadaly:)

Do góry