reklama
AniolkowaMama
Fanka BB :)
Hello!
Co tam slychac nowego?
U nas juz jesien na calego.Zimno,wieje,pada.Norma.
Jezdzimy teraz we 3ke w gory Odzyly dawne czasy,kiedy smiagalismy z M.po gorach.Teraz z Mala smigamy,nie wszedzie sie da z nia wejsc,bo jednak jest mala jeszcze.Czasem da sie troche isc z wozkiem.Cudownie jest w gorach,zwlaszcza gdy kwitna wrzosy.
W Polsce jeszcze nie bylam choc mialam w planach krotki wyjazd latem.
Co tam slychac nowego?
U nas juz jesien na calego.Zimno,wieje,pada.Norma.
Jezdzimy teraz we 3ke w gory Odzyly dawne czasy,kiedy smiagalismy z M.po gorach.Teraz z Mala smigamy,nie wszedzie sie da z nia wejsc,bo jednak jest mala jeszcze.Czasem da sie troche isc z wozkiem.Cudownie jest w gorach,zwlaszcza gdy kwitna wrzosy.
W Polsce jeszcze nie bylam choc mialam w planach krotki wyjazd latem.
bett
Fanka BB :)
Emka - no pewnie że żal i tęskno, ale ja jakoś nie potrafię z powrotem wciągnąć w odskocznię , ale spróbuję... co u mnie - mąż nadal ten sam, córka ta sama, praca też ta sama. nadal staram się połączyć pracę na kilku etatach - najwięcej tych etatów mam w domu bo zawodowo jeden. córuchna rośnie, gada coraz więcej i bawi nas swoimi tekstami każdego dnia. w tak zwanych wolnych chwilach latam po blogach kulinarnych i testuję różne nowości - nie zawsze jest zjadliwe to co robię ale próbuję dalej
a co tam u Ciebie? jak mąż/córka/psisko? co robisz w "wolnym" czasie?
a co tam u Ciebie? jak mąż/córka/psisko? co robisz w "wolnym" czasie?
emka01
Szczęśliwa mama:)
Bett ale mi radosc sprawilas Po takiej tu pustce i zniknieciu dziewczyn juz chyba nikt nie potrafi sie tu na nowo wkrecic,szkoda
Ciesze sie,ze u Was wszystko dobrze. Cholerka na bb wchodze tylko z tel i nie pokazuje mi tu suwakow-ile mala juz ma? Do zlobka chodzi,tak? I jak jej tam idzie? Swoje juz wychorowala?
Kurde tych tzw.wolnych chwil Ci zazdroszcze,ale moze jeszcze dojde do wprawy i bede bardziej rozgarnieta przy malej. Poki co zaladowac przy niej zmywarke to wyczyn-wlazi do srodka,wrzuca tam jakies klamoty,wyciaga to co wloze..ze sprzataniem podobnie,w trakcie odkurzania wyciaga mi kabel z gniazdka..poprasowane pranie rozrzuca.
Co jeszcze... maz niestety ten sam,pies *******niety tez. Z mala siedze w domu,testujemy finanse,czy tak ujedziemy czy nie,najwyzej poszukam pracy,bo jakby nie bylo teskno mi do niej,ale z drugiej strony jak pomysle o odcieciu pepowiny i zostawieniu malej na tyle h to wyc mi sie chce. Kawal cholery z niej,czesto doprowadza mnie do szalu ale i tak jest miloscia mojego zycia i jak juz idzie spac to jej wszystko wybaczam
A w wolnym czasie-piore,gotuje,sprzatam,robie zakupytaki los
Buziaki dla Was
Ciesze sie,ze u Was wszystko dobrze. Cholerka na bb wchodze tylko z tel i nie pokazuje mi tu suwakow-ile mala juz ma? Do zlobka chodzi,tak? I jak jej tam idzie? Swoje juz wychorowala?
Kurde tych tzw.wolnych chwil Ci zazdroszcze,ale moze jeszcze dojde do wprawy i bede bardziej rozgarnieta przy malej. Poki co zaladowac przy niej zmywarke to wyczyn-wlazi do srodka,wrzuca tam jakies klamoty,wyciaga to co wloze..ze sprzataniem podobnie,w trakcie odkurzania wyciaga mi kabel z gniazdka..poprasowane pranie rozrzuca.
Co jeszcze... maz niestety ten sam,pies *******niety tez. Z mala siedze w domu,testujemy finanse,czy tak ujedziemy czy nie,najwyzej poszukam pracy,bo jakby nie bylo teskno mi do niej,ale z drugiej strony jak pomysle o odcieciu pepowiny i zostawieniu malej na tyle h to wyc mi sie chce. Kawal cholery z niej,czesto doprowadza mnie do szalu ale i tak jest miloscia mojego zycia i jak juz idzie spac to jej wszystko wybaczam
A w wolnym czasie-piore,gotuje,sprzatam,robie zakupytaki los
Buziaki dla Was
hej babolce!
Ja jakos stracilam wene do bb ogolnie :-( jakos nie mam o czym pisac...ciagle kupy i wylazace zeby juz sie znudzily generalnie, a na glupoty nie mam sil w sensie jestem zmeczona nadmiarem obowiazkow i caly szal glupot mi wyparowal z lepetyny:-)
Emka czemu niestety ten sam maz? juz nie narzekaj na niego...chlop moze sie jeszcze nie przyzwyczail daj mu szanse
Bett ty to masz zdrowie dziewczyno, ze masz wolne chwile na gotowanie u mnie na tapecie tylko pasta i rosol na zmiane
Buziakuje :-)
Ja jakos stracilam wene do bb ogolnie :-( jakos nie mam o czym pisac...ciagle kupy i wylazace zeby juz sie znudzily generalnie, a na glupoty nie mam sil w sensie jestem zmeczona nadmiarem obowiazkow i caly szal glupot mi wyparowal z lepetyny:-)
Emka czemu niestety ten sam maz? juz nie narzekaj na niego...chlop moze sie jeszcze nie przyzwyczail daj mu szanse
Bett ty to masz zdrowie dziewczyno, ze masz wolne chwile na gotowanie u mnie na tapecie tylko pasta i rosol na zmiane
Buziakuje :-)
emka01
I Gatto jest kiedy przywieziesz mi Cristi do wytulenia???
Co do meza...temat rzeka,szkoda moich nerwow.
Wrocilas na caly etat? Babcia daje rade z mała? Kurde zaglodzisz eMa na tym rosole
Ja znowu troche przytylam,mam takie skoki,glubie 3kg w te i we wte a juz opona wielka i spodnie obcisle.
Buziaki dla calej rodzinki!
Co do meza...temat rzeka,szkoda moich nerwow.
Wrocilas na caly etat? Babcia daje rade z mała? Kurde zaglodzisz eMa na tym rosole
Ja znowu troche przytylam,mam takie skoki,glubie 3kg w te i we wte a juz opona wielka i spodnie obcisle.
Buziaki dla calej rodzinki!
Gatto no nie wwierze...Ty nie masz sily na glupoty, daj spokoj Szczerze mi lepiej wychodzi zagladanie i podczytywanie niz pisanie
No to moze napisze co u mnie...hmmmm stara bida, dom maz i praca ta sama, samochod i rower tezAaaaaa nie jest, jest cos nowego!!!!! Mam kilka nowych zmarszczeki siwych wlosow;-)
Pozdrawiam Laski moze jednak uda sie ruszyc watek
No to moze napisze co u mnie...hmmmm stara bida, dom maz i praca ta sama, samochod i rower tezAaaaaa nie jest, jest cos nowego!!!!! Mam kilka nowych zmarszczeki siwych wlosow;-)
Pozdrawiam Laski moze jednak uda sie ruszyc watek
reklama
emka01
I Elka sie znalazla jak sie czujesz? U mnie leb siwy jak u starej baby,skora przesuszona,bo czasu brak dla siebie..gdzie te czasy wylegiwania sie w wannie z olejkami..balsamowanie,maseczki na twarzy..piekny pedicure i manicure..zapuszczczona stara ropa jestem hehe