reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Sto Lat dla Milana:-) czekam na fotki z imprezy :-p
Z tym powrotem to macie rację, chce i wracam, młoda jestem, ostatnio mi piwa Pani nie chciała sprzedać bez dowodu, ale wracałąm z bananem na twarzy do domu :-D:-D:-D
gatto - no biorę leki dalej, w ciąży dość dużą dawkę brałam w porównaniu z tym co teraz, a tak to nic mi nie jest, robię co rok usg, na fajną lekarkę trafiłam, Ty miałaś nadczynność tarczycy? u mnie w rodzinie prawie wszystkie kobiety miały wyciętą całą albo część, a Ja jak brzydkie kaczątko w niedoczynność na szczęście się wdałam. Jestem ciekawa czy ta choroba nie przejdzie na małego, lekarka w centrum szczepień powiedziała że jest to choroba immunologiczna i szczepinia mogą uaktywnić bo takie rzeczy nie są zbadane no i bądź tu mądry.
Jutro przyjeżdża moja mama - peirwszy raz zobaczy wnuka, a Cezary babcie, jestem ciekawa jak przyjmie:-) a w niedzielę chrzcimy, ale jak kościół nie zmieni podejść do ludzi to nie wróżę dobrze, nasze pokolenie już nie zawsze do kościoła chodzi , a nasze dzieci to dopiero.

Dziękuje dziewczyny w imieniu syna .

Emka - dla córuni zdrowia i całuski a dla was spokoju i radości z tej małej kruszynki :)

Anastazja , fajnie babcia się nacieszy wnuczkiem.
Fotki będą , ale impra jutro więc po weekendzie wstawie coś aktualnego.
My nawet nie mieliśmy problemu z chrztem , mimo że my bez ślubu , ja rozwódka , dziecko ma "rzadkie "imię i na dodatek dwie kobiety jako chrzestne:-p ale taki kościół jak nasz to chyba jednak wyjątek :-D

Przesylam zyczenia urodzinowe dla Małych Jubilatów,już dla Juniorów Milana i Niny:) Samych kolorowych dni!

Matko,kiedy to zleciało,dzieci rosną zdecydowanie za szybko.

Jeszcze jestem o czasie....:tak:

Nineczko kochana, sloneczko cioteczki, wszystkiego co najwspanialsze!! samych pogodnych dni i zdroooooooowia :tak:

Kwiatuszku no cholerka Kobietka juz dawno nas nie odwiedzala..Ja juz na cpp nie bywam ale nawet chyba juz tam ja ktos szukal.

reklama
Gatto , widzę , że cztery latka Wam stuknęło razem !!! STO , lat !!! pochwal się jak uczciliscie i co dostałas od małża ?

Do góry