reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
emy nie znalazłam:no:.

emka uwielbiam twoje posty:-D:-D

gatto,ale chyba jakieś rodzeństwo dla christinki będziecie dorabiać:-p?

aniołkowamamo,a masz tu w PL jakąś rodzine? 3 lata...kupa czasu...

anty mąż jest księgowym.Własnie wczoraj mnie przyuczał,wprowadziłam kilka faktur z księgi przychodów i rozchodów:-Dubaw miał:-D
karola gdyby dziewczynki tu się rozkręciły to może i więcej moich głupkowatych postów by było;-)
gatto,Anulka,Zojka buziaki i wpadajcie częściej. Może mi foch na odskocznie szybciej minie:-D

Karola Ty juz prawie na pólmetu!wow!
Rodzine w Polsce mam cala i zdrowa:) Oni byli u nas w miedzyczasie,moi rodzice,brat,tesciowa wiec kontakt mamy jako taki ale rzeczywiscie dlugo mnie nie bylo w Polsce i chce w to lato sie wybrac,zalezy mi na spotkaniu z Babcia.No i na cmentarz sie musze wybrac do chlopców...................................to bedzie bardzo trudne...........................

Dziewczyny pytanie od Karoli:
czy któraś z Was miała coś takiego, że piekły was dłonie, czuly takie mrowienie jak by ktoś tysiąc igieł wbijał? Bo mam to od wczoraj, ale dziś strasznie mi to przeszkadza i martwię się czy to nie skutek uboczny antybiotyku, chociaż w ulotce nic takiego nie ma.. nie jadłam też nic co mogło by mnie uczulić.
I tylko wewnątrz dłoni mam takie uczucie, na zewnątrz nie.
Wyczytałam tam w ulotce w działaniach niepożądanych, że mogą wystąpić takie objawy jak świąd, pokrzywka, zaburzenia czucia. Pokrzywki nie mam, nic nie swędzi, czucie mam. Zawału chyba dostanę! Teraaz wzięłam kąpiel to jak wyjmowałam ręce z wody to myślałam, że padne takie miałam silne mrowienie i kłócia, a jak wkładałam pod wodę to przechodziło. Teraz na razie calkiem przeszło. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło.

Hej dziewczyny bardzo dawno mnie nie było :)
Fajnie wrócić i poczytać co u was, jak wam pociechy rosną :)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :-)

Czarna u mnie wszystko ok, znów złapało mnie zapalenie pęcherza ale dzięki temu trafilam do fajniej ginekolog, która od razu podniosła mnie na duchu mówiąc, że nie takie przypadki prowadziła i dziewczyny urodziły zdrowe dzieci. Kazała mi przyjść jak wreszcie będę gotowa psychicznie bo chce mi porobić badania przed zajściem w ciążę i od razu po pozytywnym teście wdrożyć acard i inne leki na wypadek zespołu antyfosfolipidowego. Więc jak tylko skończę kontrakt, po podpisaniu nowej umowy chyba zaczniemy się starać.
A co u Ciebie?

reklama
Do góry