reklama
karola1388
Poprostu żyj...
emy nie znalazłam.
emka uwielbiam twoje posty
gatto,ale chyba jakieś rodzeństwo dla christinki będziecie dorabiać?
aniołkowamamo,a masz tu w PL jakąś rodzine? 3 lata...kupa czasu...
emka uwielbiam twoje posty
gatto,ale chyba jakieś rodzeństwo dla christinki będziecie dorabiać?
aniołkowamamo,a masz tu w PL jakąś rodzine? 3 lata...kupa czasu...
emka01
Szczęśliwa mama:)
anty mąż jest księgowym.Własnie wczoraj mnie przyuczał,wprowadziłam kilka faktur z księgi przychodów i rozchodówubaw miał
karola gdyby dziewczynki tu się rozkręciły to może i więcej moich głupkowatych postów by było;-)
gatto,Anulka,Zojka buziaki i wpadajcie częściej. Może mi foch na odskocznie szybciej minie
karola gdyby dziewczynki tu się rozkręciły to może i więcej moich głupkowatych postów by było;-)
gatto,Anulka,Zojka buziaki i wpadajcie częściej. Może mi foch na odskocznie szybciej minie
AniolkowaMama
Fanka BB :)
Karola Ty juz prawie na pólmetu!wow!
Rodzine w Polsce mam cala i zdrowa Oni byli u nas w miedzyczasie,moi rodzice,brat,tesciowa wiec kontakt mamy jako taki ale rzeczywiscie dlugo mnie nie bylo w Polsce i chce w to lato sie wybrac,zalezy mi na spotkaniu z Babcia.No i na cmentarz sie musze wybrac do chlopców...................................to bedzie bardzo trudne...........................
Rodzine w Polsce mam cala i zdrowa Oni byli u nas w miedzyczasie,moi rodzice,brat,tesciowa wiec kontakt mamy jako taki ale rzeczywiscie dlugo mnie nie bylo w Polsce i chce w to lato sie wybrac,zalezy mi na spotkaniu z Babcia.No i na cmentarz sie musze wybrac do chlopców...................................to bedzie bardzo trudne...........................
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie od Karoli:
czy któraś z Was miała coś takiego, że piekły was dłonie, czuly takie mrowienie jak by ktoś tysiąc igieł wbijał? Bo mam to od wczoraj, ale dziś strasznie mi to przeszkadza i martwię się czy to nie skutek uboczny antybiotyku, chociaż w ulotce nic takiego nie ma.. nie jadłam też nic co mogło by mnie uczulić.
I tylko wewnątrz dłoni mam takie uczucie, na zewnątrz nie.
Wyczytałam tam w ulotce w działaniach niepożądanych, że mogą wystąpić takie objawy jak świąd, pokrzywka, zaburzenia czucia. Pokrzywki nie mam, nic nie swędzi, czucie mam. Zawału chyba dostanę! Teraaz wzięłam kąpiel to jak wyjmowałam ręce z wody to myślałam, że padne takie miałam silne mrowienie i kłócia, a jak wkładałam pod wodę to przechodziło. Teraz na razie calkiem przeszło. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło.
czy któraś z Was miała coś takiego, że piekły was dłonie, czuly takie mrowienie jak by ktoś tysiąc igieł wbijał? Bo mam to od wczoraj, ale dziś strasznie mi to przeszkadza i martwię się czy to nie skutek uboczny antybiotyku, chociaż w ulotce nic takiego nie ma.. nie jadłam też nic co mogło by mnie uczulić.
I tylko wewnątrz dłoni mam takie uczucie, na zewnątrz nie.
Wyczytałam tam w ulotce w działaniach niepożądanych, że mogą wystąpić takie objawy jak świąd, pokrzywka, zaburzenia czucia. Pokrzywki nie mam, nic nie swędzi, czucie mam. Zawału chyba dostanę! Teraaz wzięłam kąpiel to jak wyjmowałam ręce z wody to myślałam, że padne takie miałam silne mrowienie i kłócia, a jak wkładałam pod wodę to przechodziło. Teraz na razie calkiem przeszło. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło.
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hej dziewczyny bardzo dawno mnie nie było
Fajnie wrócić i poczytać co u was, jak wam pociechy rosną
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :-)
Fajnie wrócić i poczytać co u was, jak wam pociechy rosną
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :-)
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
anty nie zapomniałam, tym bardziej o Tobie :-) szukam w postach co u Ciebie żeby wieści nie przegapić
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Czarna u mnie wszystko ok, znów złapało mnie zapalenie pęcherza ale dzięki temu trafilam do fajniej ginekolog, która od razu podniosła mnie na duchu mówiąc, że nie takie przypadki prowadziła i dziewczyny urodziły zdrowe dzieci. Kazała mi przyjść jak wreszcie będę gotowa psychicznie bo chce mi porobić badania przed zajściem w ciążę i od razu po pozytywnym teście wdrożyć acard i inne leki na wypadek zespołu antyfosfolipidowego. Więc jak tylko skończę kontrakt, po podpisaniu nowej umowy chyba zaczniemy się starać.
A co u Ciebie?
A co u Ciebie?
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
MAGDA - wieści pełne nadziei - super! :-) Powodzenia kochana :-*
Pozdrawiam wszystkie babeczki :-)
Pozdrawiam wszystkie babeczki :-)