reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

u nas Ala ogląda na Polsat Jim Jam : przygody dudusia wesołka,strażników miasta i małpka wie,nauczy cię".to sa jej ulubione bajki,jakoś innych nie zabardzo toleruje.reksio i bolki ją nudzą zdecydowanie:-).

kwiatuszku bede chciała wprowadzać jej bebilon

reklama
Plenitude - bo te bajeczki co wymieniłam są zbyt grzeczne dla niego pewnie, ale odmieni mu się. :-)

Czy wyjdą mi bułki gdy zamiast masła dodam oliwę z oliwek? :confused2:

hej babolki dawno nie pisałam , dziś mam luźniejszy dzień więc piszę pewnie nie dam rady regularnie pisać ,ale chciałam napisać ,że mamy się dobrze , jestem w 10tc i 1 dzień , mdłości raz mam raz nie , co drugi dzień mniej więcej tulę kibelek ,ale nie narzekam bo tyle na to czekałam ;) 14 stycznia kolejne usg prywatne,a w środę wizyta na nfz idę w sumie ze względu na wyniki badań myślę ,że skoro już jedno usg na nfz miałam to w środę mi nie zrobi lekarz...

Pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę wszystkiego co najlepsze na ten rok 2014 ;)

kwiatuszek duzo wczorj siedziałam na necie,czytałam skład bebilonu,enfamilu,porównywałam z nutra i masz racje...kurcze to ja juz nie wiem co mam robić...może narazie nie bede wprowadzać nowego mleka tylko kupie butelke ze smoczkiem do kaszek i na noc bede chociaz raz sama kaszke dawac?? no nie wiem juz co mam robić...dzisiejsza noc była znowu do bani.budziła sie co 2h na jedzenie...kiedyś juz próbowałam tak z kaszka i bez efektu...

Dziewczyny, mam pytanie w imieniu koleżanki: jak obcinałyście paznokcie u stóp swoim maleństwom? bo ona nawet podczas snu nie daje rady. Mała ma chyba łaskotki i nóżkę zabiera nawet podczas snu... polecicie jakieś wypróbowane metody?:happy:

Tatuś obcinał przy karmieniu :) onemoretime pytnij też na wieściach od rozpakowanych mam o inne patenty :)

Babolki jak tam po Sylwku?

Lili i co? Masz bułeczki czy zakalce :D ? Ja bym dała zamiast masła, a co. Jednak z drugiej strony leoej chyba olej lub nasło klarowane, lepiej znoszą wysoką temperaturę ;)

reklama
Hello , u mnie jak zwykle weekend bez kompa , nie mam czasu zwyczajnie .
dzisiaj wreszcie normalny dzień , dziewczyny do szkoły chociaż sie nie chciało iść to nawet spoko wstały , Milan wstał przed 9 , więc pospałam i ja .
karola , nie wiem co ci doradzić z tym spaniem .... może to chwilowe i przejdzie jej ? kurczę Ty się męczysz i ona.
onemoretime , ja obcinam u rak jak spi , natomiast u nóg jak się bawi , nawet mnie nie zauważa że mu gmyram przy stopach
kobietka, ależ twój suwaczek mknie ! super !

Do góry