reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

reklama
No u was z tym sniegiem to dalo czadu.....u nas w telewizorni mowili, ze w Kairze od 100 lat mniej wiecej nie padalo hihi Nie wiem czy to prawda, bo telewizornia klamie:-D
Kupilam sobie spodniczke czarna i fuksjowy sweterek i pidzame:-) i jeszcze taka zwykla bluzeczke i taka tunike z bardzo krotkimi rekawkami, ale dosc ciepla, tak ubrac na wierzch:tak:

Kahaka , Gratuluje ! bo widze ze agatka bedzie miec rodzenstwo :)

emy , przynajniej macie odmiane :-D Alemu powiecie , ze urodził sie e tym roku co spadł śnieg:-)

gatto , marzę o takim samotnym szopingu...a u mnie zawsze jakis ogon za mna:zawstydzona/y:

Czarna, nie mysl, ze spedzilam pol dnia w sklepie :-) rachu ciachu, 2 godzinki i do domu!!:-D:-D

Emka jak sie czujesz?? jakie nastroje? pewnie nie za bardzo, co? tule mocno!!

Kurcze dziewczyny tyle by mi sie przydalo zrobic w domu przed swietami, albo nawet na swieta, ze sie tak wyraze, ale jakos brak mi czasu...jak dorwe kompa to tylko w biegu wlasciwie, bo przy mlodej sie nie da, zaraz mi cos poprzestawia i nie bede umiala naprawic:baffled: nic nie ma prawa byc w zasiegu jej reki, bo zepsuje:-D i tak nic sie przy niej nie da zrobic, a eM pracuje dlugo i jak przychodzi to ja juz jestem wypompowana. A chcialabym miec czysto cholerka, tylko, ze to syzyfowa praca:crazy:

Mój T jeszcze jutro do pracy a potem 5 dni wolnego , więc mam nadzieję że uda mi się uciec....i złapac oddech samej...
Gatto , tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. i tego sie trzymajmy:-D
i 10 całusów dla Gattinki

Zjola , i co z tą kruszynką ? jakieś wieści są ? I napisz jak u ciebie ? jak sytuacja między wami ?

tez bym sie wybrala na samotny szoping. w pl mi sie udawalo, z Alim ciotki zostawaly. teraz jest tylko maz, wiecznie go nie ma w domu :-(
wogole obiecal ze jak przyjedziemy to znajdzie czas wolny... nic sie nie zapowiada... nie ma go codziennie
oh pozalilam sie

gatto, moze znajdz jakas pania do sprzatania na jeden raz zeby ogarnela dom przed swietami?
nie wiem jak to wychodzi cenowo we Wloszech ale moze sobie taki prezent swiateczny spraw
ja raz na jakis czas dzwonie po firme sprzatajaca jak mam do wyszorowania sciany w lazience, okna (generalnie wszystko to co chcialabym umyc a mi sie nie chce :happy:)
przychodzi dwoch panow 2-3 godzinki i posprzatane. nawet niedrogo wychodzi

chcialabym nosic spodnice ale mam krzywe nogi, a w dlugich wygladam jak cyganka...
tylko niech nikt nie mowi ze na pewno nie sa takie zle... oj sa sa... szerokie biodra i lydki cieniutkie jak patyczki... w kazdej spodnicy wygladam koszmarnie

czarna zycze w wspanialego przedswiatecznego relaksu w samotnosci ;-)

Emy :-D:-D:-DChyba moje nogi opisałaś:-D:-DTeraz schudłam to uda ok,ale od kolana w dół patyczaki,zero widocznej łydki :( A o kolanach jakiś wielkich już nie wspomne ,ni w dupe ni w oko całość:-D:-D:-DKiedys mnie namówili to kilka razy wyszłam w mini,ale raczej juz odwagi tyle nie mam,chyba,ze gdzieś na zadupiu latem gdzie ludzi nie ma:-D Co innego zimą,wtedy rajstopki,albo legginsy,ale do tego kozaki,wiec chude nózki schowane:-)Oj zima to mogę non stop w mini chodzić:-)

Gatto nie będę smęcić,ale ogólnie do dupy:((( Ucałuj moją ulubienicę:)))))))))))))))))))))))))) To już 10 miesięcy :szok::szok::szok::-)

Emcia trzymajcie sie i moze postaraj sie dostrzec jednak pozytywy w zyciu:tak: Caluski!!!

Emy hahaaha, tez mam troche krzywe, no tak minimalnie, ale kto by sie tym przejmowal:-D:-D no i witaj w klubie "samotnych matek":-):-) Ja tez wiecznie sama pomimo, ze mam meza, a moje dziecko ojca:-D:-D no, ale ktos musi zarobiac na moj szoping hahahaha
Tez o tym myslalam, tzn o jakiejs pani, co mi pomoze, ale w sumie u mnie nie ma jakichs niewiadomo jakich powierzchni hehe. Moj eM ma poniedzialek i wtorek wolny przed swietami, dochodzi weekend to moze jakos dam rade:tak:

reklama
Do góry