reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Igusia , bardzo szkoda że na fnz lekarze maja własnie takie podejśćie jak ta pani onkolog ..... a prywatnie da się wszystko.
cieszę się , że wizja nowotworu znikła z horyzontu i mam nadzieję , że w koncu jakiś mądry lekarz dojdzie od czego te węzły takie powiększone. zdaję sobie sprawę jak bardzo muszą Was stresować te ciągłe wędrówki po lekarzach , nie wspominając Rafała... buziaki dla Was i małego .
pamiętam ,pamietam :tak: juz dawno miałam cię wywoływać co po badaniach i tak zeszło ...

anastazja ?
Aniunia ??
IZW ??
Magdalena ??
Ewelina28 ??
Napiszcie co u Was , bo już dawno was tu nie było ...

reklama
Bardzo męczące, tym bardziej, że wydaje Ci się że idziesz do lekarza, specjalisty osoby wykształconej i okazuje się że niekoniecznie idzie to w parze, sami nie wiemy kogo słuchać, dobrze, że nasza pediatra i endokrynolog współpracują i jak na razie nigdy nas nie zawiodły. A ja jestem, czytam, ale z pisaniem nie koniecznie. Jak zobacze dwie kreski to może będzie łatwiej:) Pozdrawiam

Jak dla mnie moglo byc po staremu,wraz z przeniesieniem tematów czysto dzieciowych wszyscy znikneli i teraz ani odskoczni ani dzieci,nic.
A my dzis obchodzimy roczek córeczki.Nie wiem kiedy ten czas minal...dopiero co sie urodzila,pamietam jak dzis a tu juz panna taka wyrosla,dzis ja wystroilam w sukienke i tak patrzac na nia pomyslalam,ze czas dzidziusia juz minal bezprowrotnie,bo ona juz na dzidziusia juz nie wyglada:)) Taki maly juniorek:)
Karola gratulacje! Nie ma co sie czaic,odzywczajac:) pozniej coraz trudniej sie zdecydowac pewnie.W pokoleniu moich rodzicow wszyscy maja dzieci z dwuletnia roznica wieku czyli kobiety zachodzily w II ga ciaze jak pierwsze dziecko konczylo roczek.

Fajny dzien dzis mielismy,taka odskocznia od codziennej rutyny,mama sie ubrala ladnie,umalowala,odzyla:) a Mloda sie cieszyla az piszczala na widok tortu-jeza:)
Co tam u Was?
Emy Wy juz w domu?jaka u Was pogoda?

Emka a Ty co tak nic nie mówsz,tylko miny jakieś?:))) ale wazne,ze Cie widze w ogole:))

Aniolkowa najlepszego dla coreczki!!!! jak w koncu postanowilas zmienic nick czy zostajesz przy tym??

Karola ja nie bralam to nie mam oczywiscie:-p

Ja kurcze mam ostatnio malo czasu i na dodatek jak mloda mnie widzi przy kompie to w sekundzie jest przy mnie i ciagnie kabel, albo zaczyna go jesc i niestety czasem nie zdaze nawet przeczytac jednego posta.

Emy tez jestem ciekawa co u was? wrocliscie do siebie?

Anastazja? jak tam Czarus? szaleje?

Klaczku zycze ci, zeby z tej ciazy bylo dzieciatko! trzymam kciuki &&&&&

Emka jedzo jedna siedzisz na wiesciach? co u was, bo ja tam chyba nie trafie jeszcze dlugo, jak tak dalej pojdzie :blink:

reklama
karola, kłaczek gratulacje, nudnych i spokojnych ciąż :-):tak: &&&&

anulka buziaki i za zdrowie Twojego męża &&&&

emy za spokojny powrót do domu i zdrowie Alego &&&&

igusia trzymam kciuki za ładne szyny kolejowe &&&& i cieszę się, że wyniki choć na tyle dobre u Twojego synka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry