reklama
karola1388
Poprostu żyj...
gatto,bo dla nas to był szok...nie pomyslała bym.owu mi się przesuneła i wyszło...kaendarzyk nie dla nas.:-).mąż w wielkim szoku był,ale juz mu przeszło,cieszy się.a jak sie nie chwalę? mam suwaczek
czarna76
Fanka BB :)
aniołkowa ,sto lat dla córuni !!! owszem cieszymy sie jak dzieciaki rosną , ale dobrze zdajemy sobie sprawe z tego ,że te chwile z maluszkiem juz nie wrócą . Starasz sie o rodzeństwo ,żeby zachowac też taką różnicę wieku ?
plenitude , napisz cos wiecej o Zoi , fajnie cie widziec
gatto , u ciebie jeszcze ciepło czy tez juz jesiennie ?
emka , co to za jęzory ?
Anastazja ???
smyk mi się obudził z dżemki i chyba juz nie popisze ....
plenitude , napisz cos wiecej o Zoi , fajnie cie widziec
gatto , u ciebie jeszcze ciepło czy tez juz jesiennie ?
emka , co to za jęzory ?
Anastazja ???
smyk mi się obudził z dżemki i chyba juz nie popisze ....
karola1388
Poprostu żyj...
gatto nie miałam suwaczka jak pytałam o clexane.synka mówisz?? obojętne.moja mama juz obstawiła,że będzie dziewczynka Alę nam wykrakała.moglibyśmy mieć parkę nie pogniewała bym się,ale ważne żeby ciąża przebiegła bez takich ekscesów jak z Alusią i żeby wszystko skończyło się dobrze.
aniołkowamamo gratuluje roczku ucałuj malutką.ehh jak ten czas szybko płynie...
aniołkowamamo gratuluje roczku ucałuj malutką.ehh jak ten czas szybko płynie...
AniolkowaMama
Fanka BB :)
Hej,
Ja sie dzis czuje jak po dobrej imprezie...Ola wczoraj nie mogla zasnac do 23.30- chyba miala za duzo wrazen tego dnia,prezenty,tort i pol rodziny na skypie do niej gadalo.Taka byla pobudzona,przez sen tez cos mamrotala i budzila sie czesto.Czekam na jej drzemke i ide spac,bo padam.
Gatto chetnie zmienie nick,musze napisac do moderatora,zapytac.
Czarna eee,ja sie nie staram o rodzenstwo,nie wiem czy kiedykolowiek bede...Nie wiem.Boje sie ciazy,tych wszystkich "atrakcji" a poza tym nasza sytuacja jest taka niestabilna,caly czas na walizkach,cos nam chodzi po glowie,zeby do Polski wracac tam sobie wszystko od nowa ulozyc.Choc wracamy juz 3 lata ale na te jesien mamy juz powazny plan powrotu.
Z drugiej strony kolejna ciaza moze bylaby spokojniejsza,bo z Ola bylo ok calkiem.Na razie nie wiem.Nie mysle o tym.Moj M jest na nie wiec...
Ide spac
Ja sie dzis czuje jak po dobrej imprezie...Ola wczoraj nie mogla zasnac do 23.30- chyba miala za duzo wrazen tego dnia,prezenty,tort i pol rodziny na skypie do niej gadalo.Taka byla pobudzona,przez sen tez cos mamrotala i budzila sie czesto.Czekam na jej drzemke i ide spac,bo padam.
Gatto chetnie zmienie nick,musze napisac do moderatora,zapytac.
Czarna eee,ja sie nie staram o rodzenstwo,nie wiem czy kiedykolowiek bede...Nie wiem.Boje sie ciazy,tych wszystkich "atrakcji" a poza tym nasza sytuacja jest taka niestabilna,caly czas na walizkach,cos nam chodzi po glowie,zeby do Polski wracac tam sobie wszystko od nowa ulozyc.Choc wracamy juz 3 lata ale na te jesien mamy juz powazny plan powrotu.
Z drugiej strony kolejna ciaza moze bylaby spokojniejsza,bo z Ola bylo ok calkiem.Na razie nie wiem.Nie mysle o tym.Moj M jest na nie wiec...
Ide spac
emka01
Szczęśliwa mama:)
Aniołkowa sto latek dla córeczki)) A minki to taka ironia dla tych co nas przepędziłyNie ma nas,nie ma watku;-);-);-)
Gatto nie mogę pisać tutaj o tym co u nas,więc musisz zagościć na rozpakowanychUcałuj i wytul mocno mocno mocno Cristi od Ciotki
Czarna to nie Ty podmieniłaś mi dziecko?Przyznać mi się tu;-)
Pleni prosze wysciskać Zojkę i szybko wyeliminowac smarki u księżniczki))Dla Ciebie zdróweczka
Gatto nie mogę pisać tutaj o tym co u nas,więc musisz zagościć na rozpakowanychUcałuj i wytul mocno mocno mocno Cristi od Ciotki
Czarna to nie Ty podmieniłaś mi dziecko?Przyznać mi się tu;-)
Pleni prosze wysciskać Zojkę i szybko wyeliminowac smarki u księżniczki))Dla Ciebie zdróweczka
Emka kurde nie ogarne jeszcze jednego watku, bo i tak mala za mna pelza i jest kula u nogi.....zasiasc do kompa na spokojnie to szyuka nad sztukami....zajrze wieczorem, ale przeciez mozesz tu napisac, juz bez jaj, zeby sluchac sie tak innych rygorystycznie
Czarna akurat dzis caly dzien leje jak z cebra i konca nie widac:-( ogolnie listopada byl bardzo ladny do tej pory, nie uzywalismy jeszcze kurtek zimowych. Mam nadzieje, ze jeszcze wroci sloneczko
Karola heh pamietam jak pisalas, ze twoj maz cos wspominal o drugim dziecku patrzac na schowane ciuszki po Ali no to ma fajnie, ciesze sie i bedziesz miala mala roznice miedzy dzieciakami...beda bardziej zzyte
Czarna akurat dzis caly dzien leje jak z cebra i konca nie widac:-( ogolnie listopada byl bardzo ladny do tej pory, nie uzywalismy jeszcze kurtek zimowych. Mam nadzieje, ze jeszcze wroci sloneczko
Karola heh pamietam jak pisalas, ze twoj maz cos wspominal o drugim dziecku patrzac na schowane ciuszki po Ali no to ma fajnie, ciesze sie i bedziesz miala mala roznice miedzy dzieciakami...beda bardziej zzyte
emka01
Szczęśliwa mama:)
Gatto skoro nalegaszU nas jakoś się kula,mała miała dziwny półtoradniowy katar...chyba,ze to cisza przed burzą odpukać i coś jej tam zalega i odbije się na oskrzelach lada chwila,póki co kaszlu nie ma... Ma chyba teraz jakiś skok albo zęby ją mećzą bo mnie wykańcza,mega maruda,jeść nie chce,dzisiaj to już apogeum głodzenia sięMi już ostatnie najmniejsze spodnie z dupy spadają,waga leci sobie w dół a jem normalnie,słodkim się opycham-to chyba to notoryczne niewysypianie się,jakby nie było nie wiem co to dłuższy niż 2 h sen w jednym ciągu( Zastanawiam się nad kupnem jakiejs uzywanej spacerówki,bo mam fajną x-landera ale starszy model i mała może w nim jeździć tylko przodem do jazdy,a wolałabym ją jednak dobrze widzieć i lepiej chronić od zimnego wiatru.
Poza tym namówiłam moją siostrę i zamieszka obok mnie,dosłownie za płotem)))Fakt,ze nasze działki łączą się tylko rogiem z ukosa,ale zawsze szklanke cukru jej podamFajnie bo dzieci beda blizej ze sobą,no jakies wsparcie w sobie bedziemy miały,choć teraz jest tak,ze sporadycznie się widujemy,bo albo jej mały chory,albo moja,albo my same(
Dziewczyny mój eM ma własnie niezły ubaw!Mała turla się po macie,pies gryzie jej nogi i sciaga skarpetki a stary sie smieje jak dziecko...takie to zabawne
Poza tym namówiłam moją siostrę i zamieszka obok mnie,dosłownie za płotem)))Fakt,ze nasze działki łączą się tylko rogiem z ukosa,ale zawsze szklanke cukru jej podamFajnie bo dzieci beda blizej ze sobą,no jakies wsparcie w sobie bedziemy miały,choć teraz jest tak,ze sporadycznie się widujemy,bo albo jej mały chory,albo moja,albo my same(
Dziewczyny mój eM ma własnie niezły ubaw!Mała turla się po macie,pies gryzie jej nogi i sciaga skarpetki a stary sie smieje jak dziecko...takie to zabawne
reklama
Anulka , a tam ! pochodzisz i nadmiaru brzucha nie będzie
kłaczek pojawiła się na ciężarówkach oby tym razem było ok i żeby Karol miał rodzeństwo Taki NEWS !!!!
Zjola , jak u Ciebie ? wykorzystujesz te długie wieczory ??? przecież syna nie ma , możesz spokojnie powisieć na żyrandolu !
Plotkara. To juz wiem kto wypaplal. A weszlam tu w poszukiwaniu zjoli, a paczam, a tu sie do mnie mowi. Znaczy sie pisze sie do mnie. Ja sie pacze, a tu juz wszyscy wiedza! Nozkurkazwodnaz...
Dziewczyny, bedziemy sie cieszyc, jak po 06.01 dalej jeszcze bede w ciazy. Na razie jestem w ciazy, ale pieron wie co z tego wyniknie.