reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odskocznia;))))

Snuza to monitor oddechu,jest mała i z jednej strony ma gumową częśc,która powinna dotykac ciałka,ona wychwytuje bezdechy.Też mała ma ją prawie non stop,nawet na spacerkach.A ja za to myślałam,ze jakies asymetrie to są od urodzenia a okazuje się,że w kazdej chwili mogą wyjść:(My tez mała jak trzymalismy na rękach to patrzyła tylko w jedną stronę,nawet po fakcie zauwazylismy,ze jak lezy na brzuchu to ma problem z obróceniem głowy w drugą stronę.A jak juz sama zaczęła się obracac trzymana na rękach to jakby ogólnie straciła stabilność,juz nawet na tej stronie,na której twardo sie trzymała i miała sztywno głowę.Jedyne miejsc gdzie ona chce to cwiczyc i sie obracac to stanie przed tv!!!O zgrozo i gapi sie w ten ekran,a dzieci nie mogą:(Tu też póxniej mam wyrzuty sumienia,ale co poradze jak tylko to ją na tyle zainteresuje...

reklama
A zapomniałam się pochwalić:)))Na allegro wylicytowałam za grosze śpiworek grobag-oryginalny!Tog 2,5 czyli na zimne noce jak znalazł. Sprzedający pewnie miał łzy w oczach jak okazało się,że jest tylko jeden licytujący,czyli ja:)))Miał pecha i tyle. Poza tym co za idiota sprzedaje coś wartego około 200zł zaczynając od ceny minimalnej 7zł!! Podejrzewam,ze żona kupiła,a koles zabawił się w sprzedaż i nawet nie miał pojecia o cenie,którą mógłby otrzymać.Jutro go wypiore,jest taki zadbany i cieplutki:)

Ostatnia edycja:
Emka trzeba bylo krzyczec,ze szukasz spiworka.Mam spiworek 0-6 mcy tog 2.5 z firmy mother care,zupelnie zbedny:) Za pol roku bede sprzedawac 6-18mcy tog 2.5 wiec jakby cos to pamietaj,sprzedam bardzo tanio:)

AniołkowaMamo a Ty jak juz zajrzysz tutaj to w kalendarzu mozna to zapisać;-)Znikacie wszystkie,oj bedziemy kary na Was nakładać! ZJolka i Anulka to samo!

Emka , może powinnysmy się z tym paplaniem o dzieciach przenieść na odpowiedni wątek , bo chyba wystraszyłysmy Zjole, Anulke , Magde i reszte dziewczyn....
Są wieści od rozpakowanych mamusiek , zaraz tego poszukam
A odskocznia niech zostanie jednak odskocznią...

czarna pytałam jakiś czas temu wprost czy nie przeszkadzamy jak zaczynamy temat dzieci-dziewczyny odpowiedziały,ze nie...wiec mam nadziej,ze nie ściemniały bo dupy bedą sine:-D To ciekawe kto bedzie pisał na tej odskoczni jak i my pójdziemy gdzie indziej...Wszystkie poznikały:-(

U nas dalej droga przez mękę. wczoraj jak zjadła o 16 tak dopiero o 1 w nocy z łaską zjadła 100 ml:no::no::no: badania moczu w porządku. Jak widzi butelke z mlekiem to odwraca główkę, odpycha rączkami i płacze tak że aż się zapomina:no::no::no:

reklama
kwiatuszku to pewnie męczysz się strzykawką,co? Dziwne to...ja nadal obstawiam jakies zęby,których jeszcze nie widac a już napierdzielają...bidulki obydwie:( Ja mam kolejna nieprzespaną noc,nie wiem co małej odbija od dwóch dni,budzi się non stop,marudzi,kręci...woła częściej jeść...albo to na zmiane pogody albo moze ta kaszka,ale cholera je ją od 5 dni a dwie noce ostatnie fiksuje...nie wygląda mi to na bóle brzuszka...sama nie wiem.

Do góry