karola1388
Poprostu żyj...
kwiatuszku wiem,ze teraz to co napisze moze okazac sie śmieszne bądź niezrozumiałe,ale MUSISZ trochę wyluzować,bo z twoich postów wynika,ze jestes meeeega zestresowana...wiem,ze jestes sama...ja tez...wiem,ze jest ci cholernie ciezko,ale twoje emocje bardzo wpływają na mała...jak ona widzi,ze jestes 24/24 zestresowana to i ona sie stresuje,nie chce jesc itd...musisz inaczej do tego podejsc.troche spokojniej.wiele dzieci jest alergikami,wiele dzieci ma problemy żołądkowe,z jedzeniem,ale wychodzą z tego tylko potrzeba czasu na wszystko i cierpliwości matek pzrede wszystkiem.widzisz my z alergia zmagamy sie od urodzenia i narazie nie zapowaiada sie na to,ze bedzie inaczej...sadze,ze za wczesnie zmieniliscie mleko na normalne...i kolejna sprawa,ze takiemu maluchowi tez nie wolno tak czesto zmieniac mleka...a co jesli pepti tez jej nie zasmakuje??? sadze,ze to nie sprawa smaku.moze mała boli brzuszek? i jesli wypila ci az tak duzo wody to moze faktycznie ząbki? ty nie musisz jeszcze tego widziec,ale ona juz to czuje...nie stresuj sie tak,bo to w niczym ci nie pomaga,a wrecz przeszkadza...musisz sie ogarnac wiem cos o tym..tez mialam taki etap jeszcze niedawno.u mnie posunelo sie to tak daleko,ze musialam zaczac brac leki,bo bałam sie sama swoich reakcji.uspokoilo sie i teraz od msc juz jestem bez lekow,czuje sie dobrze.wiadomo tez mam dosc jak kazdy,ale staram sie podchodzic do spraw spokojniej...obserwuj swoje dziecko ono na tym etapie juz daje ci znaki...