emka01
Szczęśliwa mama:)
A mi znowu nerwy siadają,w sensie,ze trace szybko cierpliwość
Chyba juz w głowie mam strach przed piątkowym szczepieniem,chociaz w zasadzie zastanawiałam sie czy nie przełozyc o tydzień,bo jakieś 10-12 dni temu małej skończył się ten masakryczny katar.W poradni pomyslą,że mam coś z głową,bo każde szczepienia przekładam
Ostatnio między pierwszym a drugim 5w1 miała dwa miesiące odstępu,teraz gdyby poszła planowo to byłby miesiąc...
A tak w dalej w tym temacie to w jednym z tych linków od As było napisane,ze dobrze jest dawać wit.c dziecku przed szczepieniami,najlepiej dzien przed podwójną dawkę albo o 50%więcej niz zalecają na opakowaniu i przez kilka dni po szczepieniu jeszcze dawac-dobrze wzmacnia organizm,zmniejsza ryzyko jakiejś infekcji. Ja małej od dwóch tyg daje kropelki Juvit.
A tak w dalej w tym temacie to w jednym z tych linków od As było napisane,ze dobrze jest dawać wit.c dziecku przed szczepieniami,najlepiej dzien przed podwójną dawkę albo o 50%więcej niz zalecają na opakowaniu i przez kilka dni po szczepieniu jeszcze dawac-dobrze wzmacnia organizm,zmniejsza ryzyko jakiejś infekcji. Ja małej od dwóch tyg daje kropelki Juvit.