karola1388
Poprostu żyj...
prija niestety takie zachowanie jest bardzo widoczne...zauważył to moj mąż,mama,siostra i wszyscy którzy maja kontakt z Alą...pytaja mnie czemu tak robi...a ja odpowiadam,że nie wiem....bo tak jest...co do eeg..jest to badanie ktore pokazuje co sie dzieje w mozgu dziecka,jaki jest jego stan..najlepiej wykonac je gdy mózg dziecka jest zrelaksowany czyli np podczas snu,odpoczynku..ale jak tu utrzymac roczne dziecko zeby przez 30minut zabardzo sie nie ruszłao???? nie da sie...dzis Ala poraz kolejny tak zrobiła,zesztywniała,mąż ja podniósł,a ona była w takiej samej pozycji...to wygląda tak jakby łapał ją jakiś skurcz na kilka sekund...myślimy nad wizytą u jakiegoś dobrego neurologa prywatnie...
mysiak czyli jeszcze bardziej uświadomiłaś mnie w mojej decyzji.
my juz po wizycie...mielismy na 17.15 weszliśmy o 17.45...masakra.tyle dzieci...Ala dostała mase leków bo ma jakiegos wirusa,kaszle mi od wczoraj,ma chrypke...nie dostala antybiotyku.mam nadzieje,ze przejdzie jej po tych lekach.reszte nap jutro,bo marudzi mi juz.
mysiak czyli jeszcze bardziej uświadomiłaś mnie w mojej decyzji.
my juz po wizycie...mielismy na 17.15 weszliśmy o 17.45...masakra.tyle dzieci...Ala dostała mase leków bo ma jakiegos wirusa,kaszle mi od wczoraj,ma chrypke...nie dostala antybiotyku.mam nadzieje,ze przejdzie jej po tych lekach.reszte nap jutro,bo marudzi mi juz.