reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Odskocznia;))))

reklama
Chcialam pogratulowac Bibianie i Emy- z calego serca!!!Wasze szczescie chyba najbardziej cieszy po tym co przezylyscie.Az serce rosnie kiedy sie czyta Wasze pozytywne wpisy.
Sliczny Synek Emy a Twoich Synków Bibiana tez nie widzialam jeszcze.
Przeszlosc caly czas jest w nas i nie da sie zapomniec naszych dzieci,ktore sa w niebie ale jest jakos lzej,troche lzej...
Czasem zdarzaja sie takie dziwne sytuacje- jestesmy w parku i nagle jedzie wózek z blizniakami - chlopcy w wieku w jakim by byli teraz moi...Ola sie do ich smieje,raczki wyciaga,oni tez sie smieja do Oli a ja mam lzy w oczach...Albo wyglupiamy sie z Ola w domu ,smiejemy sie i nagle w radiu slychac piosenke "Tears in Heaven" Claptona i tez ten moment ciszy,smutku,lez...
Ehh....
Codziennie dziekuje niebiosom,ze mam Ole,ze jest,ze wszystko sie udalo,ze jest zdrowa,szczesliwa.Bardzo ja kocham.

Emy, Aniołkowa już wklejam Wam zdjęcie :tak: Aniołkowa to już zawsze będzie bolało....niestety nie unikniemy takich sytuacji, one zawsze były tylko teraz zwracamy na to większą uwagę...

Zobacz załącznik 582832z naszej Lewej Dominik, a z prawej Tomasz

Bibiana wybacz moją ciekawość ale co się stało Twojemu synkowi? Czytałam troszkę na "ludzie marzą o aniołach, ja trzymałam jednego w ramionach" ale nie dałam radę. Z każdym postem plakalam coraz więcej i więcej.... Wybacz że pytam....

reklama
Do góry