reklama
AniolkowaMama
Fanka BB :)
Chcialam pogratulowac Bibianie i Emy- z calego serca!!!Wasze szczescie chyba najbardziej cieszy po tym co przezylyscie.Az serce rosnie kiedy sie czyta Wasze pozytywne wpisy.
Sliczny Synek Emy a Twoich Synków Bibiana tez nie widzialam jeszcze.
Przeszlosc caly czas jest w nas i nie da sie zapomniec naszych dzieci,ktore sa w niebie ale jest jakos lzej,troche lzej...
Czasem zdarzaja sie takie dziwne sytuacje- jestesmy w parku i nagle jedzie wózek z blizniakami - chlopcy w wieku w jakim by byli teraz moi...Ola sie do ich smieje,raczki wyciaga,oni tez sie smieja do Oli a ja mam lzy w oczach...Albo wyglupiamy sie z Ola w domu ,smiejemy sie i nagle w radiu slychac piosenke "Tears in Heaven" Claptona i tez ten moment ciszy,smutku,lez...
Ehh....
Codziennie dziekuje niebiosom,ze mam Ole,ze jest,ze wszystko sie udalo,ze jest zdrowa,szczesliwa.Bardzo ja kocham.
Sliczny Synek Emy a Twoich Synków Bibiana tez nie widzialam jeszcze.
Przeszlosc caly czas jest w nas i nie da sie zapomniec naszych dzieci,ktore sa w niebie ale jest jakos lzej,troche lzej...
Czasem zdarzaja sie takie dziwne sytuacje- jestesmy w parku i nagle jedzie wózek z blizniakami - chlopcy w wieku w jakim by byli teraz moi...Ola sie do ich smieje,raczki wyciaga,oni tez sie smieja do Oli a ja mam lzy w oczach...Albo wyglupiamy sie z Ola w domu ,smiejemy sie i nagle w radiu slychac piosenke "Tears in Heaven" Claptona i tez ten moment ciszy,smutku,lez...
Ehh....
Codziennie dziekuje niebiosom,ze mam Ole,ze jest,ze wszystko sie udalo,ze jest zdrowa,szczesliwa.Bardzo ja kocham.
Bibiana
Emy, Aniołkowa już wklejam Wam zdjęcie Aniołkowa to już zawsze będzie bolało....niestety nie unikniemy takich sytuacji, one zawsze były tylko teraz zwracamy na to większą uwagę...
Zobacz załącznik 582832z naszej Lewej Dominik, a z prawej Tomasz
Zobacz załącznik 582832z naszej Lewej Dominik, a z prawej Tomasz
Kwiatuszekk23
Bibiana wybacz moją ciekawość ale co się stało Twojemu synkowi? Czytałam troszkę na "ludzie marzą o aniołach, ja trzymałam jednego w ramionach" ale nie dałam radę. Z każdym postem plakalam coraz więcej i więcej.... Wybacz że pytam....
AniolkowaMama
Bibiana Niesamowici sa,sliczni!!!Na pewno masz z nimi wesolo)) Buziaki!
reklama